Karen’s Diner: Το εστιατόριο που πληρώνει τους σερβιτόρους για να είναι αγενείς - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2022

Karen’s Diner: Το εστιατόριο που πληρώνει τους σερβιτόρους για να είναι αγενείς


Εάν θελήσετε κάποια στιγμή στη ζωή σας να σας σερβίρει αγενές προσωπικό που στην πραγματικότητα το πληρώνεται για να σας προσβάλει και να σας γελοιοποιήσει, η κράτηση ενός τραπεζιού στο Karen’s Diner θα πρέπει να είναι στη λίστα προτεραιοτήτων σας.
Το «Καλό φαγητό, απαράδεκτο σέρβις» είναι το σύνθημα του Karen’s Diner, μιας νέας και συναρπαστικής αλυσίδας εστιατορίων γρήγορου φαγητού που λειτουργεί αυτή τη στιγμή στην Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Στο Karen’s Diner είναι το πρώτο εστιατόριο που ο πελάτης όχι μόνο δεν έχει δίκιο, αλλά και να διαμαρτυρηθεί, το προσωπικό πραγματικά δεν ενδιαφέρεται.
Το πρώτο Karen Diner στον κόσμο άνοιξε στο Σίδνεϊ, τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Ένα νέο θα ανοίξει στο Μπρίσμπεϊν, τον Απρίλιο. Στα σχέδια των υπευθύνων είναι να ανοίξει ένα ακόμαεστιατόριο στη Μελβούρνη, καθώς και άλλα δύο στο Σέφιλντ και το Μάντσεστερ, της Μεγάλης Βρετανίας. Σύμφωνα με ένα μέλος της διοίκησης της εταιρείας, δέκα νέες τοποθεσίες του Karen’s Diner είναι στα σκαριά για τον επόμενο χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Τι να περιμένει κανείς λοιπόν σε ένα Karen’s Diner; Λοιπόν, Αρχικά οι σερβιτόροι μπορεί να μπερδέψουν τις παραγγελίες σας και να μαλώσετε μαζί τους γιατί έκαναν αυτό το λάθος. Επίσης να συμμετάσχετε άθελά σας σε έναν διαγωνισμό για τους «πιο άσχημα ντυμένους επισκέπτες». Αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να περιμένετε «αγενείς σερβιτόρους».


«Μισούμε τις καλές υπηρεσίες. Βάλτε μας ένα στην αξιολόγηση. Το προσωπικό μας είναι αγενές, οι τρόποι μας ανύπαρκτοι και είναι το τέλειο μέρος για τις Κάρεν όλου του κόσμου να εκτονώσουν το θυμό και την απογοήτευση που νιώθουν για τον κόσμο. Σας ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να ζητήσετε τον μάνατζερ».
«Θα σας υποδεχθούν και θα σας σερβίρουν αγενείς σερβιτόροι, οι οποίοι θα περιμένουν ως αντάλλαγμα να δώσετε ό,τι έχετε κατά την παραμονή σας στο εστιατόριο. Είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε, μέχρι να έρθουν οι αγελάδες στο σπίτι σας, γιατί κυριολεκτικά δεν μας ενδιαφέρει».
Η Σάλι Κουίν, η οποία έφαγε μεσημεριανό στο Σίδνεϊ, είπε στην αυστραλιανή εφημερίδα The Age ότι ο σερβιτόρος τους ούρλιαζε, πέταξε τα μενού τους στο τραπέζι και κορόιδευε τα μαλλιά της κόρης της. Επίσης «κατά λάθος» αναποδογύρισε την τσάντα της και ορκιζόταν ή έκανε αγενείς χειρονομίες όποτε οι πελάτες έκαναν μια ερώτηση.

Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι το εστιατόριο έχει ονομαστεί έτσι, διότι το όνομα Κάρεν έχει γίνει viral όρος αναφοράς σε προνομιούχες γυναίκες της μεσαίας τάξης που έχουν σαν χόμπι το να διαμαρτύρονται.
Ο Άντεν Λέβιν, διευθυντής της Viral Ventures, της εταιρείας πίσω από το Karen’s Diner, είπε ότι θέλει το εστιατόριο να είναι «ένας χώρος όπου μπορείς να πεις οτιδήποτε, πραγματικά, να είσαι ο εαυτός σου και να απολαμβάνεις μια χαλαρή και διασκεδαστική γευστική εμπειρία».

Στέφανος Νικήτας-huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες