Συνελήφη ο βιαστής της 17χρονης στην Αγία Βαρβάρα – Είχε αποφυλακιστεί έξι ημέρες νωρίτερα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Απριλίου 13, 2022

Συνελήφη ο βιαστής της 17χρονης στην Αγία Βαρβάρα – Είχε αποφυλακιστεί έξι ημέρες νωρίτερα


Τι είπε στους αστυνομικούς η 17χρονη για τον βιασμό της στην Αγία Βαρβάρα
Χειροπέδες πέρασαν οι έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής το απόγευμα της Τρίτης, σε έναν 27χρονο Αλβανό , ο οποίος φέρεται να βίασε μια 17χρονη μαθήτρια στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Το στοιχείο που προκάλεσε το ερευνητικό ενδιαφέρον είναι ότι ο φερόμενος ως βιαστής είχε αποφυλακιστεί στις 6 Απριλίου 2022, δηλαδή μόλις έξι ημέρες πριν την επίθεση στην άτυχη μαθήτρια. Μάλιστα, είπε στο θύμα του ότι μόλις έχει βγει από τη φυλακή για να τη φοβίσει και να της δείξει ότι είναι επικίνδυνος.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 27χρονος άρχισε να συνομιλεί διαδικτυακά με την συνομήλικη του μόλις τρεις ημέρες μετά την αποφυλάκιση. Συγκεκριμένα την προσέγγισε μέσω του Instagram και κατάφερε να κλείσει ραντεβού μαζί της, αφού πρώτα αντάλλαξαν για κάποιες ημέρες μηνύματα.
Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε το θύμα στους αστυνομικούς, ο δράστης την παρέσυρε σε ένα μικρό διαμέρισμα στη δυτική Αττική, όπου τη βίασε. Στη συνέχεια, τη μετέφερε με ένα μηχανάκι στο σπίτι της, αφού πρώτα την απείλησε για να μη μιλήσει πουθενά για τις εφιαλτικές στιγμές που είχε ζήσει.

Η 17χρονη δεν ήταν αρχικά σε θέση να δώσει την ακριβή διεύθυνση του διαμερίσματος όπου έπεσε θύμα βιασμού από τον δράστη. Από τις περιγραφές αρχικά εκτιμήθηκε ότι η κοπέλα βιάστηκε στην περιοχή του Κορυδαλλού, ωστόσο, στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο φερόμενος ως βιαστής είχε οδηγήσει την μαθήτρια στο σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα.

Η 17χρονη παραμένει σοκαρισμένη, ενώ έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στον 27χρονο, ο οποίος φέρεται να αρνείται τον βιασμό υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες