Μάθετε να καθαρίζετε το μπάνιο σας μέσα σε 5 λεπτά την ημέρα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Απριλίου 02, 2022

Μάθετε να καθαρίζετε το μπάνιο σας μέσα σε 5 λεπτά την ημέρα


Το μπάνιο είναι ένας χώρος που συνήθως αφήνουμε τελευταίο όταν καθαρίζουμε γιατί το καθάρισμά του είναι μεγάλος μπελάς. Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι υπάρχει τρόπος να το κρατάτε πεντακάθαρο μόνο με 5 λεπτά ενασχόλησης την ημέρα;
Κάντε κάτι ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας
Ο περισσότερος κόσμος όταν βουρτσίζει τα δόντια του συνηθίζει να αφαιρείται και να σκέφτεται διάφορα πράγματα που τον απασχολούν. Εκμεταλλευτείτε εκείνα τα 2 λεπτά (το ξέρετε ότι πρέπει να τα βουρτσίζετε για τουλάχιστον 2 λεπτά, έτσι;) για να βάλετε τάξη στο μπάνιο σας. Άλλωστε χρειάζεται μόνο ένα χέρι για να κρατάτε την οδοντόβουρτσα. Μαζέψτε με το άλλο χέρι τα άπλυτα και ρίξτε τα στο καλάθι, τακτοποιήστε τα σύνεργα του μακιγιάζ σας ή βάλτε πλυντήριο.

Δεν χρειάζεται να καθαρίζετε πάνω από 5 λεπτά

Όσο μεγάλο ή μικρό είναι ένα μπάνιο, θα πρέπει να ξέρετε πως δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά καθημερινά για να το κρατάτε σε τέλεια κατάσταση. Απλά οργανωθείτε και βρείτε ποιες δουλειές πρέπει να γίνονται κάθε μέρα.

Κάντε την καθαριότητα παιχνίδιΦροντίστε να αποθηκεύετε τα καθαριστικά στο μπάνιο για να μην χρειάζεται να μετακινηθείτε στο σπίτι ώστε να βρείτε το κατάλληλο απορρυπαντικό. Επίσης φροντίστε να έχετε ένα μπουκάλι ξύδι και αρκετά σφουγγάρια στα ντουλάπια σας για να απολυμαίνετε εύκολα το μπάνιο. Καθαρίστε μια φορά την εβδομάδα τη ντουζιέρα με ξίδι ή κάποιο απορρυπαντικό και τους τοίχους μια φορά κάθε 2 μήνες.

Τακτοποιήστε την ακαταστασία
Μην αφήνετε τίποτα που δεν χρειάζεστε στο μπάνιο σας. Όλα τα άχρηστα αντικείμενα μαζεύουν σκόνη και αυτό είναι πολύ κακό για τη υγιεινή σας. Πετάξτε όλα όσα δεν έχετε χρησιμοποιήσει εδώ και αρκετούς μήνες.
Φτιάξτε κάτι κάθε φορά που πάτε στο μπάνιο

Κάθε υγιής άνθρωπος πηγαίνει στο μπάνιο κατά μέσο όρο πάνω από 6-7 φορές την ημέρα. Εκμεταλλευτείτε την κάθε φορά που πάτε στο μπάνιο για να φτιάξετε ένα πραγματάκι. Κάνοντας αυτό το κόλπο θα διαπιστώσετε πως από ένα σημείο και μετά δε θα υπάρχει τίποτα άλλο να τακτοποιήσετε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες