5 ιδέες για να ξεκινήσετε δική σας δουλειά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Απριλίου 06, 2022

5 ιδέες για να ξεκινήσετε δική σας δουλειά


Στην Ελλάδα της κρίσης μπορείς να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Πολλά νέα παιδιά έχουν ξεκινήσει τη δική τους επιχείρηση, αυτά τα δύσκολα χρόνια, κι όμως τα έχουν καταφέρει πάρα πολύ καλά. Αρκεί να έχεις έμπνευση, στόχο και πάθος (βάλτα με όποια σειρά εσύ θέλεις).

Κάνοντας μια μικρή έρευνα σου βρήκα 5 ιδέες για να δημιουργήσεις τη δική σου (κερδοφόρα) επιχείρηση.


1. Γίνε καναλάρχης

Άνοιξε το δικό σου κανάλι στο Youtube. Μπορείς να βρεις ένα concept το οποίο σου αρέσει πολύ και (ίσως) έχεις μια εξειδίκευση πάνω σ αυτό. Ετοίμασε με αγάπη τα video σου και να είσαι τακτικός. Σίγουρα το πρώτο διάστημα δεν θα έχεις κέρδη, όμως αν το προϊόν σου είναι καλό θα έρθουν οι πολυπόθητες διαφημίσεις.

2. Φτιάξε σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού

Αν είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός/ή στην κουζίνα γιατί όχι να μην ξεκινήσεις τη δική σου παραγωγή. Φτιάξε γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, βάλτα σε ωραία βάζα που θα βρεις στο εμπόριο (κι οικονομικά) και ξεκίνησε μέσα από τα social media να κάνεις γνωστή την επιχείρηση σου.


3. Ανέλαβε τη διακόσμηση σε γάμους και βαπτίσεις

Φημίζεσαι για τις διακοσμητικές σου ικανότητες; Ήρθε η ώρα να το κάνεις (και) επάγγελμα. Κάνε μια έρευνα αγοράς, πάρε ιδέες και ξεκίνησε τη δική σου εταιρεία. Εννοείται πως στην αρχή η πελατεία θα έρθει από συγγενείς και φίλους. Το μετά είναι στο δικό σου χέρι.

4. Από το χωράφι στον κούριερ

Ανήκεις στους τυχερούς που ζούνε στην επαρχία και έχεις το δικό σου κήπο. Τι πιο καλύτερο από το να στέλνεις τα δικά σου λαχανικά σε όσους προτιμούν να τρώνε βιολογικά προϊόντα. Αρκεί να κάνεις μια σελίδα στο facebook ΄και να κάνεις γνωστό το προϊόν σου. Είμαι σίγουρη πως θα έχεις μεγάλη ζήτηση -ακόμα και από το εξωτερικό.

5. Κάνε online μαθήματα

Η τεχνολογία έχει πολλά θετικά αν ξέρουμε να τα εκμεταλλευτούμε σωστά. Κι επειδή όλοι φωνάζουμε πως δεν έχουμε πολύ χρόνο υπάρχει ο τρόπος να κάνουμε μαθήματα (για μαθητές, ξένων γλωσσών, ακόμα και γυμναστικής) διαδικτυακά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες