Φθινοπωρινό... τριήμερο Πρωτομαγιάς! Άστατος καιρός με καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Απριλίου 30, 2022

Φθινοπωρινό... τριήμερο Πρωτομαγιάς! Άστατος καιρός με καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας


Οι ηλιόλουστες ημέρες… εγκαταλείπουν για λίγες ημέρες τη χώρα μας, καθώς ο καιρός αλλάζει και – δυστυχώς για πολλούς εκδρομείς- θα είναι άστατος το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.
Το ανοιξιάτικο σκηνικό των τελευταίων ημερών και θα υποδεχτούμε τον Μαΐο με βροχές, συννεφιές και ανέμους. Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, μίλησε στο newsit.gr για τη μεταβολή που θα παρουσιάσει ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.
Το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, περιμένουμε “λίγες νεφώσεις, πυκνότερες το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά, στα βόρεια ηπειρωτικά και στο βόρειο Ιόνιο. Θα έχουμε βοριάδες, που στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 22 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα και μέχρι τους 24 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια”.
Ο καιρός την Πρωτομαγιά
Και συνεχίζει: “Την Κυριακή, την Πρωτομαγιά, περιμένουμε στα βόρεια, πάλι βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές μόνο στα βουνά θα έχουμε κάποιες τοπικές μπόρες, ενώ οι βοριάδες θα εξακολουθούν να πνέουν στα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει στους 21 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα και στους 23 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια”.
Πότε θα… επιστρέψει η Άνοιξη

Την Δευτέρα 2 Μαΐου, οπως αναφέρει ο Τάσος Αρνιακός, περιμένουμε πυκνές νεφώσεις στα δυτικά, στα κεντρικά, στα νότια και σιγά σιγά και στην υπόλοιπη χώρα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις νοτιότερες περιοχές, με βελτίωση από το βράδυ.

Από την Τρίτη και μετά, “παρόλο που θα έχουμε καποιες τοπικές βροχές το πρωί στα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι στα βόρεια ηπειρωτικά, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Η θερμοκρασία θα φτασει μεχρι 19 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, 22-23 στις κεντρικές και νότιες περιοχές” .

Της Αναστασίας Σταματοπούλου-newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες