Στο Λουτράκι το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μουάι Τάι - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Απριλίου 07, 2022

Στο Λουτράκι το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μουάι Τάι


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάι Τάι (Π.Ο.Μ.) κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο πραγματοποίησε στο Λουτράκι ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μουάι Τάι που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ. Γαλανόπουλος”.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κοιν. Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Αργύρης και ο Υπεύθυνος Συντονισμού της Π.Ο.Μ. κ. Μπάμπης Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Γκιώνης δήλωσε πως: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, ακόμη μία αθλητική διοργάνωση που θα διαρκέσει ένα τριήμερο και θα επισκεφτούν την πόλη του Λουτρακίου 800 – 1200 άτομα, αθλητές, συνοδοί, κριτές κ.ά..

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάι Τάι αποτελεί τη συνέχεια των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, προβάλλοντας τον δυναμισμό που αναπτύσσουμε στη φιλοξενία κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, καθώς και στην ανάδειξη του τόπου μας ως ελκυστικό προορισμό αθλητικού τουρισμού». 

Μένουμε στο χώρο του αθλητισμού όπου παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και  του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Αγίων Θεοδώρων «Κ. Ζαμπέτας».

Ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας επισήμανε την εξαιρετική -όπως την χαρακτήρισε- συνεργασία της Περιφέρειας με αυτοδιοικητικούς παράγοντες όπως και με τα κυβερνητικά στελέχη και κάλεσε τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων να ολοκληρώσει σύντομα την μελέτη παρεμβάσεων για τον περιβάλλοντα χώρο και την πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να υλοποιηθούν κι αυτές από την Περιφέρεια.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτά που λέμε τα κάνουμε πράξη -και η πολιτική είναι αποτέλεσμα, είναι πράξη. Τα χρήματα είναι των φορολογουμένων και τα επιστρέφουμε σε αυτούς μέσα από έργα που στοχεύουν στην ανάπτυξη», και κάλεσε τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων να ολοκληρώσει σύντομα την μελέτη παρεμβάσεων για τον περιβάλλοντα χώρο και την πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να υλοποιηθούν κι αυτές από την Περιφέρεια.

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως « Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό έργο, το οποίο εντάχθηκε άμεσα στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς υλοποίηση, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού. Η συνεργασία του Δήμου μας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφεριάρχη κ. Νίκα ήταν υποδειγματική. Πρόκειται για συνεργασίες που οδηγούν σε συγκεκριμένα έργα, όπως αυτό που βλέπουμε, και τα έργα αυτά αποτελούν κεφάλαιο για την περιοχή και τους κατοίκους της».









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες