Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Από τσιγάρο η φωτιά που προκάλεσε ένα θάνατο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Απριλίου 06, 2022

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Από τσιγάρο η φωτιά που προκάλεσε ένα θάνατο


Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός από τη φωτιά στην κλινική covid του νοσοκομείου Παπανικολάου.
Η σορός ενός ατόμου ανασύρθηκε πριν από λίγη ώρα από τον δεύτερο όροφο της Β´ Πνευμονολογικής πτέρυγας covid του νοσοκομείου Παπανικολάου, από τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα στις 9:00 το πρωί. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διάσωση των υπολοίπων ασθενών.

Ο Διαμαντής Χλώρος, διευθυντής της κλινικής covid στο Παπανικολάου, δήλωσε ότι «στο συγκεκριμένο κτίριο απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά, νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό που νοσούν βαριά».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, δύο ασθενείς με κορονοϊό τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, η φωτιά προκλήθηκε από τσιγάρο που άναψε ασθενής. Συγκεκριμένα, ασθενής με κορονοϊό ο οποίος ήταν διασωληνωμένος, έβγαλε τη μάσκα οξυγόνου και άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά η οποία πάρα πολύ γρήγορα επεκτάθηκε στην υπόλοιπη πτέρυγα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι η φωτιά έχει περιοριστεί. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής και 30 πυροσβέστες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες