Αφαιρούν για πάντα το δίπλωμα από οδηγό ΤΑΞΙ - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Απριλίου 05, 2022

Αφαιρούν για πάντα το δίπλωμα από οδηγό ΤΑΞΙ


Έναν 52χρονο οδηγό ΤΑΞΙ συνέλαβαν τα στελέχη της Τροχαίας, και τον κατηγορούν για υπερβολική χρέωση κομίστρου, αλλά και για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει αρκετές καταγγελίες από ηλικιωμένους πολίτες, σύμφωνα με τις οποίες αυτοκινητιστής τους παρέλαβε έξω από νοσοκομεία της Αττικής, προκειμένου να τους μεταφέρει στον προορισμό τους, αλλά εκείνος τους χρέωσε κόμιστρο πολλαπλάσιο του πραγματικού.
Από την Τροχαία σχημάτισαν ομάδα αστυνομικών, για να εντοπίσουν τον οδηγό του ΤΑΞΙ και το κατάφεραν πριν από λίγες ημέρες, την ώρα που παρέλαβε έξοδο από το Νοσοκομείο «Σωτηρία» δύο ηλικιωμένες γυναίκες. Σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός δεν ακολούθησε τη διαδρομή, την οποία του υπέδειξαν οι επιβάτες, ενώ κατά τη διαδρομή πέρασε τρεις φορές, χωρίς να σταματήσει σε ερυθρό σηματοδότη.
Του πέρασαν χειροπέδες, του βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 2.400 ευρώ, ενώ ξεκίνησαν τις ενέργειας, για να του αφαιρεθεί δια βίου το δίπλωμα οδήγησής του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει συλληφθεί τρεις φορές για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες