Βιντεοσκοπούσε φοιτήτρια στη φοιτητική εστία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Απριλίου 15, 2022

Βιντεοσκοπούσε φοιτήτρια στη φοιτητική εστία


Στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων μετέφεραν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έναν 37χρονο αλλοδαπό, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία φοιτήτριας τη βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο την ώρα που εκείνη βρισκόταν στο μπάνιο της φοιτητικής εστίας όπου διαμένει.
Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, όταν η νεαρή κοπέλα διαπίστωσε την ώρα που βρισκόταν στο μπάνιο ότι ένας άνδρας, ο οποίος έκανε εργασίες σε έναν χώρο μέσα στην εστία που όμως είχε οπτική επαφή με το παράθυρο του μπάνιο που βρισκόταν η 23χρονη, είχε βγάλει το κινητό του τηλέφωνο και τη βιντεοσκοπούσε.

Η κοπέλα αρχικά τού έκανε παρατήρηση, εκείνος όμως, συνέχισε -σύμφωνα με την καταγγελία της- να τραβά βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.
Η φοιτήτρια ειδοποίησε την άμεση δράση και οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ήταν στην οδό Πατησίων πήγαν αμέσως στη φοιτητική εστία και η 23χρονη φοιτήτρια τους υπέδειξε τον εργάτη που τραβούσε τη φοιτήτρια σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου η φοιτήτρια αργότερα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλη την καταγγελία.

Το κινητό τηλέφωνο του 37χρονου κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ έρευνα των αρχών συνεχίζεται.

Μίνα Καραμήτρου - CNN Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες