«Το ταξίδι στον χρόνο είναι εφικτό» - Τι αναφέρουν έγγραφα του αμερικανικού Πενταγώνου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Απριλίου 12, 2022

«Το ταξίδι στον χρόνο είναι εφικτό» - Τι αναφέρουν έγγραφα του αμερικανικού Πενταγώνου


Δυο από τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυστήρια της ανθρωπότητας έχουν να κάνουν με τον έλεγχο της αντιβαρύτητας και του ταξιδιού στο χρόνο. Και μάλλον οι απαντήσεις είναι προ των πυλών...


Το πρόγραμμα Advanced Aviation Threat Identification Program ή AATIP του αμερικανικού Πενταγώνου παρέμενε άγνωστο για πολλά χρόνια και χαμένο μέσα σε κάποιο συρτάρι του ασφαλέστερου μέρους του πλανήτη. Η κατάσταση ωστόσο άλλαξε.


Μετά από μια δικαστική μάχη τεσσάρων ετών του Πενταγώνου με την βρετανική Sun έφερε στο «φως» αυτές τις 1.500 σελίδες που μαρτυρούν τι ακριβώς είναι το ΑΑΤΙP. Να σημειωθεί πως η Sun επικαλέστηκε την Ελευθερία της Πληροφορίας για να μπορέσει να αποχαρακτηρίσει τις σελίδες.
Το έγγραφο που επιβεβαιώνει το αποχαρακτηρισμό των 1.500 και πλέον σελίδων.

Μερικά από τα έγγραφα αναφέρονται στο πώς η αντιβαρύτητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί (θεωρητικά) για τη λειτουργία αεροπλάνων και διαστημόπλοιων αλλά και στη χειραγώγηση του χωροχρόνου.

«Είναι πολύ πιθανό να παραχθούν φαινόμενα όπως το ταξίδι με την ταχύτητα του φωτός αλλά και η δημιουργία χρονομηχανών», αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Τα έγγραφα χαρακτηρίζονται από την Sun ως «βόμβες» και επιπρόσθετα αναφέρονται μέχρι και πληροφορίες για αποίκιση πλανητών με τεράστια αεροσκάφη αλλά και έλεγχο μηχανών μέσω του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Το ΑΑΤΙΡ «έτρεχε» για πέντε χρόνια, από το 2007 έως το 2012, υπό την καθοδήγηση του Luiz Elizondo, ο οποίος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως «η ύπαρξη UFO έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία».
Ο Γερουσιαστής Harry Reid ήταν ο άνθρωπος πίσω από το πρόγραμμα AATIP

Σε άλλο σημείο των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων αναφέρεται στο πώς πυρηνικοί πύραυλοι και διαστημόπλοια θα βοηθήσουν στο να «χτιστούν γέφυρες» ώστε να ανακαλυφθούν πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα με συνθήκες κοντά σε εκείνες της Γης.

Τέλος, σε μια άλλη σελίδα υπάρχουν πληροφορίες για το πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους αλλά και τις επιδράσεις στην υγεία των ανθρώπων όταν έρθουν αντιμέτωποι με την ύπαρξη UFO...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες