Άλιμος: Ξηλώθηκε συμμορία που «άνοιγε» Smart – «Τα βρήκαμε σε οικόπεδο» - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Απριλίου 06, 2022

Άλιμος: Ξηλώθηκε συμμορία που «άνοιγε» Smart – «Τα βρήκαμε σε οικόπεδο»


Συμμορία που «άνοιγε» αυτοκίνητα μάρκας Smart, τα «έλυνε» και πουλούσε τα ανταλλακτικά, «ξηλώθηκε» από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αργυρούπολης.
Όπως αποκάλυψε ο συνδικαλιστής Χρήστος Μπαλάσκας, όλα ξεκίνησαν στις 4.50, πρωί Τρίτης, όταν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε κατά τη διάρκεια περιπολίας ύποπτες κινήσεις δύο ατόμων που βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart στην περιοχή του Αλίμου.
Αμέσως προχώρησαν στον έλεγχο του αυτοκινήτου ενημερώνοντας το κέντρο και αιφνιδιάζοντας τους υπόπτους. Στο πόρτ μπαγκάζ έκπληκτοι οι αστυνομικοί βρήκαν ανταλλακτικά από έξι αυτοκίνητα τύπου SMART. (τιμόνια, όργανα, λεβγιέδες ταχυτήτων κ λ.π.).
Οι ύποπτοι στην αρχή είπαν ότι τα βρήκαν σε ένα οικόπεδο. Κατόπιν όμως παραδέχτηκαν τις κλοπές από έξι αυτοκίνητα. Όπως προέκυψε, είχαν «χτυπήσει» χτυπήσει σε Άλιμο, Αργυρούπολη και τις γύρω περιοχές. Οι δύο άντρες, ο ένας 24 και ο άλλος 26 ετών, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τοπικό Τ.Α. ενώ οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ενημερώθηκαν για την παραλαβή των κλοπιμαίων.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες