Τραγωδία : Πέθανε από τσιμπήματα μελισσών – Τον τσιμπούσαν για 10 λεπτά - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2022

Τραγωδία : Πέθανε από τσιμπήματα μελισσών – Τον τσιμπούσαν για 10 λεπτά


Φρικτό θάνατο από τσιμπήματα που του έκαναν μέλισσες βρήκε ένας 53χρονος εργάτης την περασμένη Πέμπτη στις ΗΠΑ. Θύμα της επίθεσης ο Φράνκο Γκαλβάν Μαρτίνεζ ο οποίος εργαζόταν σε ένα δέντρο στην πίσω αυλή του σπιτιού στο Όστιν του Τέξας.

Σύμφωνα με φίλο του 53χρονου, ο άτυχος άνδρας πανικοβλήθηκε από την επίθεση που ξεκίνησε όταν πείραξε την κυψέλη των μελισσών, με αποτέλεσμα να κλωτσήσει την σκάλα την οποία είχε χρησιμοποιήσει για να σκαρφαλώσει και να βρεθεί να κρέμεται από το σκοινί ασφαλείας που είχε.

Κατά τον ίδιο μάρτυρα οι μέλισσες ήταν τόσες πολλές ώστε κάλυψαν το κορμί του Μαρτίνεζ με την επίθεση των εντόμων να διαρκεί συνολικά 10 λεπτά.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι δύο άλλοι άνδρες που εργάζονταν στον χώρο προσπάθησαν να σώσουν τον 53χρονο αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς και αυτοί δέχθηκαν επίθεση από τις μέλισσες.

Σε συγκινητική ανάρτησή της η σύζυγος του 53χρονου έγραψε «μου λείπεις ήδη αγαπημένε μου σύζυγε και θα είσαι πάντα στην καρδιά μου. Γνωρίζω ότι είσαι κάπου καλύτερα στον ουρανό».

Σύμφωνα με το CDC κάθε χρόνο στις ΗΠΑ καταγράφονται 62 θάνατοι από μέλισσες και σφήκες με το 80% των θυμάτων να είναι άνδρες.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες