Καιρός: Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαΐου 09, 2022

Καιρός: Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες


Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη αστάθεια. Οι άνεμοι στα 5 με 6 μποφόρ και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά...Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει προοδευτική άνοδο τις επόμενες ημέρες και τοπικά θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς
Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ
Η προοπτική του καιρού


Σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα πιο πυκνές το πρωί κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα κυμανθεί από 08 έως 24 με 26 βαθμούς, ενώ στη νησιωτική χώρα θα κυμανθεί από 12 έως 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.
ADVERTISING


ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 10-05-2022
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και πιθανώς στα ορεινά της δυτικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Καιρός: Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

KΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-05-2022


Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως δυτικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και τη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά και πιθανώς στα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Καιρός: Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες
ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 12-05-2022

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.
Καιρός: Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες
ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-05-2022

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι την Παρασκευή θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και το Σάββατο νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά.
Καιρός: Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 25 βαθμούς Κελσίου.
Καιρός: Έως και 28 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες



ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανή μπόρα την Τρίτη Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.
Το στίγμα του καιρού
Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες