Καιρός: Στους 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Μαΐου 24, 2022

Καιρός: Στους 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες


Σχεδόν αίθριος με περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες ημέρες, αλλά και άνοδο της θερμοκρασίας περί τους 35 βαθμούς.

Ο καιρός με μια ματιά
• Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά

• Η θερμοκρασία θα ανέβει και στα μέσα της εβδομάδος θα φτάσουμε τοπικά περί τους 35 βαθμούς Κελσίου

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ

Η προοπτική του καιρού

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά και στα βορειοανατολικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. και θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 15 έως 33 βαθμούς στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-05-2022
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 2 με 4 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς ενώ στη νησιωτική χώρα τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 26-05-2022
Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-05-2022
Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς 2 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 28-05-2022
Στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Γρήγορα όμως στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες