Θεσσαλονίκη: Έσπασε στο ξύλο 3χρονο αγοράκι και τώρα είναι ελεύθερος - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Μαΐου 07, 2022

Θεσσαλονίκη: Έσπασε στο ξύλο 3χρονο αγοράκι και τώρα είναι ελεύθερος


Πως γίνεται να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας άνδρας που παραλίγο να σκοτώσει στο ξύλο το τρίχρονο τότε αγοράκι, κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Κι όμως συμβαίνει.

Τότε οι φωτογραφίες του παιδιού σόκαραν.  Το αγοράκι είχε χτυπήματα στο κεφάλι, το σώμα, παντού. Έχει φάει τόσο ξύλο που το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί. Ο άντρας που το έκανε αυτό, ο τότε σύντροφος της μητέρας του παιδιού, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη, εξέτισε τα 2,5 και εδώ και 2 χρόνια κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος, πριν καν γίνει το εφετείο.
 
Σύμφωνα με το Mega ο άγριος ξυλοδαρμός του μικρού Γρηγόρη, ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιού που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα πάνω στο κορμάκι του έσπασε ένα ξύλινο τραπεζάκι.

Τότε ο δράστης, είχε ισχυριστεί, ότι το έκανε επειδή του έσκισε ένα βιβλίο ακριβό. Στη συνέχεια το εγκατέλειψε ολομόναχο στο σπίτι, στην τραγική αυτή κατάσταση, αδιαφορώντας πλήρως, για το εάν το παιδί ήταν ζωντανό.

Ενώ λοιπόν καταδικάστηκε το 2018, με το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης, δύο χρόνια μετά, αποφυλακίστηκε επιδεικνύοντας καλή διαγωγή στις φυλακές με μοναδική υποχρέωση να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σήμερα, ο μικρός Γρηγόρης είναι 8 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζει με τη μητέρα και τον μεγαλύτερό του αδελφό στο εξωτερικό. 










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες