Σουδάν: Κριάρι… δολοφόνος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης επειδή σκότωσε γυναίκα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαΐου 23, 2022

Σουδάν: Κριάρι… δολοφόνος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης επειδή σκότωσε γυναίκα


Μια απίστευτη, ωστόσο πέρα για πέρα αληθινή, ιστορία, κάνει τον γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή ένα κριάρι… δολοφόνο!
Στην καταδίκη ενός κριαριού για… δολοφονία, προχώρησαν οι Αρχές του Σουδάν, καθώς το ζώο χτύπησε μια 40χρονη με αποτέλεσμα να πεθάνει!
Το ζώο συνελήφθη (!) στην πόλη Rumbek του Νότιου Σουδάν και αφού έμεινε υπό κράτηση για μια εβδομάδα, του απαγγέλθηκαν κατηγορία και στη συνέχεια καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sudan Today, το κριάρι χτύπησε την 40χρονη με αποτέλεσμα να της σπάσει τα πλευρά, ενώ συνέχισε να τη χτυπάει προκαλώντας της εσωτερική αιμορραγία. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Το κριάρι πλέον εκτίει την ποινή του σε στρατιωτική βάση στην επαρχία Lakes.

Μάλιστα, η παράξενη ποινή επιβεβαιώθηκε και από τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας του Lakes, Mabor Makuac: «Ο ρόλος της αστυνομίας είναι να παρέχει ασφάλεια. Ο ιδιοκτήτης του ζώου είναι αθώος και το κριάρι είναι αυτό που τέλεσε το έγκλημα και αξίζει να τιμωρηθεί»!

Σύμφωνα με τον τοπικό νόμο, ο οποίος για άγνωστο λόγο είχε προβλέψει την περίπτωση εγκλήματος από ζώο, αν το ζώο ανήκει σε κάποιον και τελέσει ανθρωποκτονία τότε αφαιρείται από τον ιδιοκτήτη του και δίδεται στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες