Ανατριχίλα: Βρέθηκε νεκρό 5χρονο παιδί σε βαλίτσα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2022

Ανατριχίλα: Βρέθηκε νεκρό 5χρονο παιδί σε βαλίτσα


Ανατριχίλα έχει προκαλέσει στην Ιντιάνα των ΗΠΑ ο εντοπισμός της σορού ενός 5χρονου παιδιού μέσα σε βαλίτσα η οποία εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένη σε δάσος στις 16 Απριλίου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία μετά την έκθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του αγνώστων στοιχείων παιδιού, το αγόρι πέθανε από αφυδάτωση και δεν είχε κάποιο σημάδι από τραύμα στο κορμί του. Κατά την πιθανότερη εκδοχή το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή από «ανισορροπία στους ηλεκτρολύτες».

Τη σορό του παιδιού το οποίο ήταν ντυμένο και φροντισμένο βρέθηκε από έναν κυνηγό μανιταριών μέσα σε μια βαλίτσα σε δάσος με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ήταν ήδη νεκρό όταν κάποιος το έβαλε στη βαλίτσα που έφερε αυτοκόλλητα από το Λας Βέγκας.

Κατά την ίδια εκτίμηση το παιδί, το οποίο είχε κοντά μαλλιά και ύψος περίπου 1,20μ., είχε πεθάνει περίπου μια εβδομάδα πριν να τοποθετηθεί η σορός του στη βαλίτσα.

«Αν και έχουμε συγκεντρώσει δεκάδες ανώνυμες πληροφορίες οι αστυνομικοί μας δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν το αγόρι. Δεν αποκλείουμε το αγόρι να είναι από άλλη πολιτεία των ΗΠΑ ή ακόμα και από άλλη χώρα» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Ιντιάνα.

«Κάποιος, πάντως, γνωρίζει κάτι γι’ αυτό» πρόσθεσε ο ίδιος. «Δεν μπορεί το παιδί να μπήκε μόνο του στη βαλίτσα. Κάποιος εκεί έξω γνωρίζει από πρώτο χέρι τι συνέβη με αυτό το περιστατικό και θέλουμε να παρουσιαστεί».

Η κηδεία του παιδιού θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα στο Σάλεμ της Ιντιάνα των ΗΠΑ με ευθύνη της αστυνομίας με εκπρόσωπό της να σχολιάζει: «Το αγόρι δεν έτυχε σεβασμού ενώ ήταν στη ζωή και εμείς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα συμβεί μετά το θάνατό του».











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες