Πανικός στο αεροδρόμιο Χανίων - Βρετανός τουρίστας γρονθοκόπησε πιλότο αεροσκάφους - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Μαΐου 12, 2022

Πανικός στο αεροδρόμιο Χανίων - Βρετανός τουρίστας γρονθοκόπησε πιλότο αεροσκάφους


Σε ρινγκ μετατράπηκε αεροσκάφος της Wizz Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο - Κρήτη, όταν μετά την προσγείωση οξύθυμος επιβάτης, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ γρονθοκόπησε τον πιλότο και επιβάτες.
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο αεροδρόμιο των Χανίων κατά την προσγείωση αεροσκάφους της Wizz Air, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο - Κρήτη, όταν ένας οξύθυμος τουρίστας, έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να γρονθοκοπά τον πιλότο του αεροσκάφους αλλά και τους συνεπιβάτες του.

Ο άγριος καυγάς ξεκίνησε λίγο μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στα Χανιά και όπως αναφέρει η Daily Mail, ο επιβάτης και ο φίλος του είχαν άσχημη συμπεριφορά καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης, ενώ η κατάσταση ξέφυγε όταν το πλήρωμα του αεροσκάφους τού είπε πως η αστυνομία θα τον συνόδευε στο αεροδρόμιο.
Οι επιβάτες της πτήσης που ξεκίνησε από το Gatwick του Λονδίνου, ανέφεραν ότι οι δυο άνδρες, που βρίσκονται περίπου στην ηλικία των 30, κάπνιζαν και άτμιζαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, απειλώντας τους συνταξιδιώτες τους, ενώ ήταν μεθυσμένοι πριν καν μπουν στο αεροπλάνο. Μαζί τους φαίνεται πως ήταν και ένας τρίτος άνδρας, ο οποίος είχε μαζί του στο αεροσκάφος ένα λίτρο βότκα.

Οι αεροσυνοδοί μάλιστα συνέχιζαν να τους σερβίρουν αλκοόλ παρά το γεγονός ότι οι δυο τους ισχυρίστηκαν ότι έπιναν από τις 10 το πρωί.

Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς όταν ο πιλότος βγήκε από το πιλοτήριο σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει την κατάσταση, χτυπήθηκε από τον άνδρα, ενώ από τον καυγά τραυματίστηκαν και άλλοι επιβάτες.


"Ο πιλότος βγήκε έξω και ο άνδρας τον χτύπησε. Φαινόταν εντάξει, αλλά ήταν αρκετά ταραγμένος. Ήταν ντροπιαστικό", δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η αστυνομία τελικά απομάκρυνε τον Βρετανό άνδρα μακριά από το αεροπλάνο με το παντελόνι του γύρω από τους αστραγάλους του, ενώ μερικοί επιβάτες διέφυγαν από την πίσω έξοδο, όμως στη συνέχεια χρειάστηκε να περιμένουν δύο ώρες στην ασφάλεια δίνοντας καταθέσεις στην αστυνομία.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες