ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Δημήτρη έφυγες νωρίς - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαΐου 20, 2022

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Δημήτρη έφυγες νωρίς


Μεγάλη θλίψη έχει φέρει στους Αγίους Θεοδώρους ο απρόσμενος χαμός του συντοπίτη μας Δημήτρη Σταμάτη.


Ο Δημήτρης εκτός από ενεργό, έμπειρο και πολύτιμο μέλος του συλλόγου εθελοντών δασοπυροσβεστών "Οι Άγιοι Θεόδωροι", άφησε έντονο το αποτύπωμα του στους Αγίους Θεοδώρους, τόσο μέσα από τις επιχειρησιακές δράσεις του συλλόγου, όσο και με την αυτόβουλη, αλλά πάντα ανιδιοτελή, προσφορά του στην τοπική κοινωνία.


Την μεγάλη αγάπη του για τον τόπο, την εξέφραζε καθημερινά, τόσο με το όραμα του, τις σκέψεις και τις ιδέες του, όσο και με έργα, καθώς υπηρέτησε με απόλυτη συνέπεια την τοπική Αυτοδιοίκηση από την θέση του συμβούλου, καταθέτοντας ρεαλιστικές προτάσεις.


Πάντα ενωτικός και υπέρ της σύνθεσης των απόψεων, υπερασπίστηκε μέχρι κεραίας το δίκαιο, τη διαφάνεια και τη νομιμότητα, καθώς ως αυθεντικός υπέρμαχος της προόδου των Αγίων Θεοδώρων, αναζητούσε μόνο όσα ενώνουν τους κατοίκους, απορρίπτοντας ταυτόχρονα όσα τους χωρίζουν.


Το agioitheodoroi.gr εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ευχόμαστε την εξ΄ύψους παρηγοριά και δύναμη, προκειμένου να αντέξει το βάρος της απώλειας.


Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του, εκεί όπου βρίσκεται η κατοικία των ευφραινομένων. Ας είναι αιωνία η μνήμη του.


Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες