Ιαπωνική εκδοχή του κύβου του Ρούμπικ που είναι σχεδόν αδύνατο να λύσουμε - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Σάββατο, Μαΐου 28, 2022

Ιαπωνική εκδοχή του κύβου του Ρούμπικ που είναι σχεδόν αδύνατο να λύσουμε


Δεν έχω λύσει ποτέ στη ζωή μου έναν κύβο του Ρούμπικ και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν έχω τίποτα εναντίον του παιχνιδιού προσωπικά. Απλώς μισώ την ίδια του την ύπαρξη γιατί πάντα με κάνει να νιώθω ανόητος.
Ένας μου φίλος, όμως, κάποιος πιο υπομονετικός από εμένα, μπορεί να λύσει αυτό το εμβληματικό πολύχρωμο παζλ σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το ξέρω γιατί τον είδα να το κάνει πολλές φορές.
Πριν λίγο καιρό μια ιαπωνική εταιρία, θυγατρική της Bandai Namco MegaHouse δημιούργησε μια εκδοχή του δημοφιλούς παζλ που είναι σχεδόν αδύνατο να το λύσεις.
Οι διαφορές από το πρωτότυπο είναι δύσκολο να εντοπιστούν με την πρώτη ματιά, καθώς η αρχή είναι ακριβώς η ίδια, ο αριθμός των όψεων είναι πανομοιότυπος, με το μόνο διαφορετικό να είναι ο χρωματισμός. Η δυσκολία του Rubik’s Cube Impossible έγκειται στη δυαδικότητα των χρωμάτων. Σχεδόν και οι 54 όψεις είναι ιριδίζουσες, που σημαίνει ότι αλλάζουν χρώμα όταν τις βλέπει κανείς από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολη την ευθυγράμμιση όλων των χρωμάτων, καθώς οι κανόνες του κλασικού κύβου δεν ισχύουν πλέον.

Οι έξι πλευρές του Rubik’s Cube Impossible αποτελούνται από οκτώ ιριδίζουσες όψεις και μία όψη που παραμένει το χρώμα ίδιο ανεξάρτητα από τη γωνία θέασης.

Το Rubik’s Cube Impossible είναι προς το παρόν διαθέσιμο μέσω του ιστότοπου MegaHouse για 3.800 γιεν (30 $). .


Πηγή: Nerdist

Στέφανος Νικήτας-huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες