Καιρός: Βελτιώνεται ο καιρός από Τρίτη - Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Μαΐου 02, 2022

Καιρός: Βελτιώνεται ο καιρός από Τρίτη - Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια




Με περιορισμένη αστάθεια και με τη θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα θα κυλήσει η εβδομάδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.
• Με περιορισμένη αστάθεια θα κυλήσει ο καιρός από την Τρίτη και μετά
• Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για τηνξ εποχή
• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα από την Πέμτη στα ΝΑ τα 6 με 7 μποφόρ
Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
Με περιορισμένη αστάθεια θα κυλήσει η εβδομάδα και με την θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα.
ΥΕΤΟΣ - ΑΝΕΜΟΙ - ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ


Σήμερα Δευτέρα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο νότιο Αιγαίο μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν θα πνέουν στο Αιγαίο βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ και στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει στα βόρεια τους 16 με 19 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 21 και τοπικά σε Κρήτη και Δωδεκάνησα τους 22 βαθμούς Κελσίου.
ΤΡΙΤΗ 03-05-2022

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 16 με 19 βαθμούς ενώ στην κεντρική και νότια χώρα τους 18 με 22 βαθμούς Κελσίου.
ΤΕΤΑΡΤΗ 04-05-2022

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους αυξημένες και, κυρίως στα ορεινά, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
ΠΕΜΠΤΗ 05-05-2022

Στις νησιωτικές περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο έως 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-05-2022

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους που από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.
ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου.
ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές έως την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες