Διέλυσε Ford GT αξίας 704.000 $ επειδή δεν ξέρει να αλλάζει ταχύτητες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2022

Διέλυσε Ford GT αξίας 704.000 $ επειδή δεν ξέρει να αλλάζει ταχύτητες


Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, 29 Απριλίου, ο 50χρονο Ρόμπερ Τ. Γκαρίνι είχε ένα ατύχημα σε μια βόλτα με το νέο του απόκτημα, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.
Το ατύχημα έγινε στην πόλη Μποκα Ράτον της Φλόριντα, με τον Γκαρίνι να τρακάρει πάνω σε ένα φοίνικα, επειδή -όπως χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς- δεν ήταν εξοικειωμένος με το πώς να οδηγεί ένα χειροκίνητο αυτοκίνητο..
VIA FACEBOOK / @JOHN PEDDIE


Ο Γκαρίνι επιχείρησε να κατεβάσει από 3η σε 2α, όμως κάπου δεν υπολόγισε σωστά τη χορογραφία στα πεντάλ του γκαζιού και του συμπλέκτη.


Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ατύχημα συνέβη με μόλις 40χλμ./ώρα και το λάθος του ήταν λόγω της απειρίας του στη χρήση χειροκίνητου κιβώτιου. Στη συνέχεια βέβαια θέλησε να δικαιολογηθεί περαιτέρω λέγοντας πως τα ελαστικά ήταν φθαρμένα και το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου είχε λάσπη και νερά.
Ο οδηγός μπορεί να μην χτύπησε όμως η αστυνομία ανακοίνωσε πως οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα οδήγησης ενώ το αυτοκίνητο δεν είχε ακόμα ταξινομηθεί στο σύστημα του υπουργείου και απαγορευόταν η κυκλοφορία του σε δημόσιους δρόμους.


.
VIA FACEBOOK / @JOHN PEDDIE


.
VIA FACEBOOK / @JOHN PEDDIE


Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από έναν V8 κινητήρα 5.4 λτ. απόδοσης 550 ίππων, ενώ η κίνηση μεταφέρεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Ένα τόσο ισχυρό πισωκίνητο αυτοκίνητο χρειάζεται ικανά χέρια, πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για χειροκίνητο, στα λημέρια της Αμερικής, όπου η πλειοψηφία οδηγεί αυτόματα.


H Ford κατασκεύασε μόλις 343 GT Heritage Edition το 2006, με το συγκεκριμένο να φοράει τα χρώματα της Gulf και να περνάει στα χέρια του σημερινού κατόχου πριν ένα μήνα, έναντι του ποσού των 704.000 δολαρίων (670.000 ευρώ).


Πηγή: Luxurylaunches

Στέφανος Νικήτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες