Πέθανε μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών η Μις Βραζιλία 2018 - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2022

Πέθανε μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών η Μις Βραζιλία 2018


Η πρώην Μις Βραζιλία Γκλέισι Κορρέιρα πέθανε σε ηλικία 27 ετών, αφότου υπέστη βαριά αιμορραγία και καρδιακή προσβολή, έπειτα από μια τυπική επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών.
Πιο συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο υπέστη βαριά αιμορραγία και καρδιακή προσβολή μετά την εν λόγω επέμβαση και έμεινε σε κώμα για δύο μήνες μετά από ανακοπή τον Απρίλιο.


«Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της και μετά από πέντε ημέρες στο σπίτι, είχε αιμορραγία», δήλωσε ο ιερέας της οικογένειας Λιντιάνε Άλβες Ολιβέιρα. «Υπέστη ανακοπή στις 4 Απριλίου και από τότε ήταν σε κώμα. Σήμερα πέθανε», πρόσθεσε.
Η σορός της στάλθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του Μακάε για νεκροψία και η κηδεία της έγινε σήμερα Τρίτη. Οι συγγενείς του μοντέλου πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρικό λάθος την ώρα της επέμβασης.
 

Η μελαχρινή καλλονή γεννήθηκε μέσα στη φτώχεια στη Βραζιλία και χρησιμοποίησε τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μιλήσει για το ταπεινό της ξεκίνημα. «Πραγματικά δεν γεννήθηκα σε χρυσή κούνια, είμαι από μια πολύ ταπεινή οικογένεια, αλλά είμαι τόσο περήφανη γι′ αυτό, πραγματικά περήφανη», έγραφε κάτω από μια ανάρτηση της.

Η Κορρέιρα άρχισε να εργάζεται για πρώτη φορά σε ηλικία 8 ετών, πιάνοντας δουλειά ως μανικιουρίστα σε ένα συνοικιακό σαλόνι ομορφιάς.

Ως έφηβη, άρχισε να συμμετέχει σε τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς πριν στεφθεί τελικά Μις United Continents Brazil σε ηλικία 23 ετών.

Πηγή: usmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες