Φρίκη: Βίασαν ομαδικά μητέρα και την 6χρονη κόρη της μέσα σε αυτοκίνητο εν κινήσει - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2022

Φρίκη: Βίασαν ομαδικά μητέρα και την 6χρονη κόρη της μέσα σε αυτοκίνητο εν κινήσει


Σοκ και αποτροπιασμό δημιουργεί ένα ακόμη ανατριχιαστικό περιστατικό βιασμού συνέβη στην Ινδία, μετά την καταγγελία από 13χρονη, ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, πήγε να το καταγγείλει στην αστυνομία και την ξαναβίασε αστυνομικός.

Εν προκειμένω, θύματα είναι μία μητέρα με την 6χρονη κόρη της, οι οποίες υπέστησαν βιασμό, όταν δέχτηκαν να τις γυρίσουν σπίτι μία ομάδα ανδρών με αυτοκίνητο.

Βίασαν και την 6χρονη κόρη της
Εκεί, ο οδηγός με το όνομα Σονού, όπως είπε η μητέρα και οι υπόλοιποι άντρες βίασαν τη γυναίκα και την κόρη της στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν εν κινήσει και στη συνέχεια τις παράτησαν κοντά σε ένα κανάλι, ανέφερε η αστυνομία.

Η μητέρα κατάφερε να φτάσει στο κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον βιασμό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε μαζί με την κόρη στο νοσοκομείο Roorkee, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τη σεξουαλική επίθεση.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να εντοπίσει τον ύποπτο και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί ότι η Ινδία υιοθέτησε την θανατική ποινή το 2018 ως τιμωρία για τον βιασμό κοριτσιών μικρότερων από 12 ετών έπειτα από πιέσεις που ακολούθησαν πολλαπλά κρούσματα σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον παιδιών.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες