Τον σκότωσε για μια μερίδα τηγανητές πατάτες - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2022

Τον σκότωσε για μια μερίδα τηγανητές πατάτες


Ένας πελάτης πυροβόλησε υπάλληλο των McDonald's επειδή οι τηγανητές πατάτες που σέρβιρε στην μητέρα του ήταν κρύες. Ο 23χρονος περίπου πέντε μέρες μετά, υπέκυψε στα τραύματά του.
Νεκρός είναι ο υπάλληλος των McDonald's που δέχτηκε πυροβολισμούς τη Δευτέρα (01/08), ύστερα από διαπληκτισμό με αφορμή μια μερίδα "κρύες τηγανητές πατάτες", όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του Μπρούκλιν την Παρασκευή (05/08).

Ο 23χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, σχεδόν πέντε μέρες μετά το τραγικό συμβάν που εκτυλίχθηκε έξω από το κατάστημα της εταιρείας φαστ φουντ, στο οποίο εργαζόταν.


Η υπόθεση, χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία με τις έρευνες των αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο 20χρονος Μισέλ Μόργκαν, βρισκόταν ήδη αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας δολοφονίας και παράνομης κατοχής όπλου.

Το συμβάν έλαβε χώρα, την Δευτέρα (05/08) όταν ένας καβγάς άρχισε μεταξύ μιας γυναίκας και του 23χρονου εργαζομένου, επειδή οι τηγανητές πατάτες που της σέρβιρε ήταν κρύες.

Στο σημείο κατέφθασε ο 20χρονος γιος της γυναίκας μετά απο τηλεφώνημά της και ο διαπληκτισμός μεταξύ των δύο αντρών μεταφέρθηκε έξω από το κατάστημα.

Κάποια στιγμή ο γιος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον υπάλληλο στο λαιμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες