Fuel Pass 2: Τι συμβαίνει με τις καθυστερήσεις πληρωμών - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Αυγούστου 09, 2022

Fuel Pass 2: Τι συμβαίνει με τις καθυστερήσεις πληρωμών


Αρκετά έντονος είναι ο προβληματισμός που αφορά το Fuel Pass 2, το επίδομα για τη βενζίνη, που ενώ η πλατφόρμα έχει ανοίξει εδώ και καιρό δεν έχουν γίνει ακόμα οι πληρωμές.

Πολλοί πολίτες που συνεχίζουν να κοιτούν την αίτηση τους στο vouchers.gov.gr, προκειμένου να δουν αν αυτή έχει απορριφθεί ή σε ποιο στάδιο βρίσκεται αφού δεν βλέπουν ακόμα τα χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ δεν έχει δοθεί κάποιο χρονικό διάστημα στο οποίο αναμένεται να δοθούν τα λεφτά αυτά, ωστόσο υπάρχει μόνο ένα ασαφές «εντός ολίγων ημερών».

Συγκεκριμένα αναγράφεται: «εντός ολίγων ημερών από την ημερομηνία επιτυχούς παραλαβής και επεξεργασίας της αίτησης της/του δικαιούχου από το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα της επιλογής της/του. Η αποστολή των αιτήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις της δράσης προς τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα γίνεται το πρωί κάθε εργάσιμης ημέρας (εξαιρούνται ημέρες επίσημων και τραπεζικών αργιών)».

Fuel Pass 2: Τα στάδια της αίτησης
Μετά την αίτησή σας, εισερχόμενοι στην πλατφόρμα θα ενημερώνεστε για την κατάστασή της. Συγκεκριμένα τα στάδια είναι τα εξής:

Επεξεργασία από δικαιούχο
Απορριφθείσα
Υπό έλεγχο
Προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα
Προς επεξεργασία από το τραπεζικό ίδρυμα
Εγκριθείσα









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες