Έρχεται παγκόσμιο μπλακ άουτ στις 24 Σεπτεμβρίου; Πως ξεκίνησε η θεωρία - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022

Έρχεται παγκόσμιο μπλακ άουτ στις 24 Σεπτεμβρίου; Πως ξεκίνησε η θεωρία


Αμέτρητοι χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν πως το Σάββατο (24/09) θα γίνει μια παγκόσμια διακοπή ρεύματος. Προειδοποιούν τον κόσμο να προετοιμαστεί.
Μία θεωρία συνωμοσίας έχει πλημμυρίσει την πλατφόρμα του TikTok τον τελευταίο καιρό, με πολλούς χρήστες να υποστηρίζουν πως θα υπάρξει ένα παγκόσμιο μπλακ άουτ την συγκεκριμένη ημέρα.

Αμέτρητοι χρήστες του TikTok, του Facebook αλλά και του Twitter, υποστηρίζουν πως το Σάββατο (24/09) θα γίνει μια παγκόσμια διακοπή ρεύματος, η οποία θα προκαλέσει ολική επαναφορά της οικονομίας αλλά και της πολιτικης.
Οι άνθρωποι του διαδικτύου αναφέρουν πως το μπλακ άουτ μπορεί να προκληθεί από μια μεγάλη φυσική καταστροφή, από μια πυρηνική επίθεση, μια καταιγίδα ή μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο.
Πως ξεκίνησε η θεωρία για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Η αβάσιμη θεωρία ξεκίνησε με viral βίντεο του Γερμανού βουλευτή, Φρίντριχ Μερτς, ο οποίος μιλά αόριστα για τη σημασία την συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Συγκεκριμένα , ο Φρίντριχ Μερτς στην ομιλία του δήλωσε πως "όλοι θα θυμούνται πού βρίσκονταν στις 24 Σεπτεμβρίου". Ωστόσο πρόκειται για λάθος του Γερμανού βουλευτή, καθώς εννοούσε την 24η Φεβρουαρίου, δηλαδή την ημέρα που ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.


Ωστόσο, τα άτομα που άκουσαν την ομιλία του, αμέσως πίστεψαν πως η γερμανική κυβέρνηση εννούσε πως υπάρχει κάποιο μυστικό σχέδιο, κάτι σημαντικό που θα γίνει την συγκεκριμένη ημέρα.

Η θεωρία πήρε και άλλες διαστάσεις όταν σε ένα επεισόδιο του The Simpsons, στην 24η σεζόν, έγιναν αναφορές στην 24 Σεπτεμβρίου και το τέλος του κόσμου.

Οι "προειδοποιήσεις" των χρηστών του TikTok

Πολλοί χρήστες του TikTok ξεκίνησαν στην συνέχεια να προειδοποιούν τον κόσμο να προετοιμαστεί, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους "κάτι θα συμβεί στις 24 Σεπτεμβρίου".

"Δεν ξέρω τι θα συμβεί, υποθέτω ότι θα υπάρξει μεγάλο μπλακ άουτ στις 24 Σεπτεμβρίου", είπε ένα άτομο με το σε ένα βίντεο του TikTok .news247.gr
Ένας άλλος χρήστης, λέει στον κόσμο να πακετάρει τα πράγματά του και να φύγει, καθώς λέει πως "έχει κάποιες εσωτερικές πληροφορίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες