Έχασε τα χέρια και το πόδι της αλλά τώρα είναι ένα πανέμορφο μοντέλο - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2023

Έχασε τα χέρια και το πόδι της αλλά τώρα είναι ένα πανέμορφο μοντέλο


Μια νεαρή γυναίκα από το Εκουαδόρ αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος πρέπει να συνεχίσει να παλεύει παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αφού μπορεί να έχασε τα χέρια και το πόδι της σε ατύχημα, όμως κατάφερε να γίνει ένα περιζήτητο μοντέλο.

Η 26χρονη Victoria Salcedo σε ηλικία 6 ετών άγγιξε ένα γυμνό καλώδιο και έπαθε ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί, σύμφωνα με τη nypost.com, οι γιατροί ακρωτηρίασαν τα χέρια της και το αριστερό πόδι της.


Έκτοτε, η γυναίκα μπορεί να πέρασε δύσκολα, όμως έμαθε να χρησιμοποιεί το δεξί της πόδι για να ολοκληρώσει καθημερινές εργασίες, όπως το φαγητό, το λούσιμο των μαλλιών και να χρησιμοποιεί μακιγιάζ. Έπειτα, έβαλε ένα προσθετικό μέλος για αριστερό πόδι και άρχισε να προπονείται εντατικά.


Έτσι, σε ηλικία 19 ετών την εντόπισε τυχαία ένας ατζέντης μοντέλων και της έκλεισε μια φωτογράφιση, η οποία άλλαξε τη ζωή της. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν ένα άτομο με επιρροή για άλλους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το 2021 πήρε μέρος στον διαγωνισμό Miss Ecuador και ξεκαθάρισε ότι «δεν πήγα εκεί για να με δεχτούν. Πήγα εκεί για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, να εκπροσωπήσω τον εαυτό μου ως γυναίκα, να εκπροσωπήσω τον εαυτό μου ως ψυχή, ως μια άλλη μορφή ομορφιάς».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στα social media






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες