Έλον Μασκ: Δήλωσε ότι δεν εκβιάζεται και έβρισε αυτούς που αποσύρουν διαφημίσεις από το Χ – «Άντε γ@μ…είτε» - AgioiTheodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2023

Έλον Μασκ: Δήλωσε ότι δεν εκβιάζεται και έβρισε αυτούς που αποσύρουν διαφημίσεις από το Χ – «Άντε γ@μ…είτε»


 Με βαρείς χαρακτηρισμούς «περιποιήθηκε» όσους αποφάσισαν να αποσύρουν από το Χ (πρώην Twitter) τις διαφημίσεις των εταιρειών, ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, Έλον Μάσκ.
Σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη ο ιδιοκτήτης του Χ επιτέθηκε στην Disney και άλλες μεγάλες εταιρείες που αποφάσισαν να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την πλατφόρμα, λόγω κάποιων σχολίων του Μασκ σε αναρτήσεις, που θεωρήθηκαν αντισημιτικά.



Ο Μασκ όταν ρωτήθηκε γι αυτό, εμφανώς εκνευρισμένος είπε «μην διαφημίζεστε. Αν κάποιος επιχειρήσει να με εκβιάσει με τις διαφημίσεις, να με εκβιάσει με χρήματα, άντε γ@μ…είτε».

Λίγο νωρίτερα o Μασκ είχε δείξει να μεταμελείται κάπως για το tweet του στις 15 Νοεμβρίου, με το οποίο ενέκρινε μια αντισημιτική ανάρτηση στο X. Είπε ότι ήταν ίσως η χειρότερη ανάρτησή του στην ιστορία των μηνυμάτων του, που περιελάμβανε πολλά «ανόητα» – συμπεριλαμβανομένου ενός tweet του 2018 που του κόστισε ένα πρόστιμο 40 εκατομμυρίων δολαρίων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Αλλά τη σύντομη απολογία του Μασκ ακολούθησε το υβριστικό ξέσπασμά του. Στη διάρκεια της συνέντευξης δυσφόρησε έντονα επειδή τον κατηγορούν για αντισημιτισμό και είπε ότι οι διαφημιστές που εγκατέλειψαν το X (πρώην Twitter) δεν θα πρέπει να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να τον εκβιάσουν. Είπε τη φράση «άντε γ@μ…σου» πολλές φορές και σε ένα σημείο πρόσθεσε τις λέξεις «hey, Bob», μια προφανής αναφορά στον Μπομπ Ίγκερ, διευθύνοντα σύμβουλο της Walt Disney, ο οποίος απέσυρε διαφημίσεις του κολοσσού ψυχαγωγίας από το X.TROMAKTIKO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες