Ιδέες για να εργαστείτε από το σπίτι σας - AgioiTheodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2023

Ιδέες για να εργαστείτε από το σπίτι σας


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφασίζουν να εργαστούν από το σπίτι προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους και να μην λείπουν πολλές ώρες εκτός.
Πλέον με τη δυνατότητα που μας παρέχει η τεχνολογία όλο και περισσότερα επαγγέλματα δεν χρειάζονται να βρίσκεσαι πολλές ώρες μέσα σε ένα γραφείο, αλλά αντίθετα να εργάζεσαι από το σπίτι σου.

Μερικές ιδέες για να εργαστείτε (και εσείς) από το σπίτι:


Συγγραφέας
Ξέρεις να γράφεις και έχεις μπόλικη φαντασία; Τότε άνοιξε τον υπολογιστή σου και ξεκίνησε να γράφεις. Δεν είναι τόσο ακατόρθωτο όσο αρχικά μπορεί να νομίζεις. Μόλις το βιβλίο σου είναι έτοιμο κάνε επαφές με εκδοτικούς οίκους (όλοι ψάχνουν φρέσκα πρόσωπα και νέα βιβλία) για να εκδοθεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί το βιβλίο σου να εκδοθεί στο εξωτερικό, να γίνει θεατρικό. Επίσης, πολλοί συγγραφείς τα δίνουν τα βιβλία τους στο διαδίκτυο και ανεβαίνουν on line, όπου κερδίζουν και χρήματα μιας και πολλοί επιλέγουν να διαβάσουν ιστορίες με αυτό τον τρόπο.

Ιδιαίτερα μαθήματα
Αντί να τρέχεις από φροντιστήριο σε φροντιστήριο φτιάξε ένα μικρό γραφείο στο χώρο σου προκειμένου να έρχονται οι μαθητές σου. Η άλλη λύση είναι να κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα μέσα από το διαδίκτυο, κάτι που έχει ξεκινήσει να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Σίγουρα θα χρειαστείτε μια web camera.Μενού για μικρές εκδηλώσεις
Ανέλαβε μικρές εκδηλώσεις για παιδικά πάρτι ή ακόμα και ενηλίκων, βαπτίσεις/ γάμους με λίγα άτομα και φτιάξε το μενού τους. Θα μπορείς να μαγειρεύεις από το σπίτι σου και να προωθήσεις την εργασία σου φτιάχνοντας μια σελίδα στο διαδίκτυο και στο facebook.

Αρθρογραφία
Αν σου αρέσει το γράψιμο έχει πολλές επιλογές στην συγκεκριμένη κατηγορία. Μπορείς να γράψεις βιβλίο για κάποιον που θα στο ζητήσει, να ετοιμάζεις δελτία τύπου, να φτιάχνεις διαφημιστικά και ότι άλλο χρειάζονται κάποιες εταιρείες.

Blogging
Επίλεξε αυτό το αντικείμενο που σε γεμίζει και σε εξιτάρει και ξεκίνησε εργασία. Ναι, έχει γεμίσει bloggers το διαδίκτυο, αλλά όταν έχεις ξεχωριστά και καλογραμμένα άρθρα, βιωματικά και ωραίες φωτογραφία δεν θα αργήσεις να ξεχωρίσεις.

Μαθήματα pilates και yoga
Φτιάξε το δικό σου χώρο μέσα στο σπίτι σου και κάνε είτε ατομικά μαθήματα, είτε οργάνωσε μικρά groups. Εσύ επιλέγεις τις ώρες και τις ημέρες που θα κάνεις τα μαθήματα και δεν χρειάζεται να τρέχεις από γυμναστήριο σε γυμναστήριο.

Φτιάξε κοσμήματα
Σχεδίασε τα δικά σου κοσμήματα και πούλησε τα μέσα από το e-bay σε προσιτές τιμές. Επίσης μπορείς να κάνεις λογαριασμό στο instagram και να τα πουλάς (και) από εκεί.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες