Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνουν οι γιατροί της ΜΕΘ Πύργου, για μια 18χρονη έγκυο - AgioiTheodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2019

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνουν οι γιατροί της ΜΕΘ Πύργου, για μια 18χρονη έγκυο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνουν οι γιατροί της ΜΕΘ Πύργου, για μια 18χρονη έγκυο από την περιοχή της Πηνείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, οι γιατροί πήραν το παιδί που είναι σε καλή κατάσταση και πλέον κάνουν, ό,τι είναι δυνατόν για να σώσουν και τη νεαρή μητέρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 18χρονη βρισκόταν στην 36η εβδομάδα κύησης όταν επισκέφθηκε την περασμένη Τρίτη το γυναικολογικό ιατρείο του Γ.Ν. Αμαλιάδας. Από την εξέταση διαπιστώθηκε πως παρουσιάζει συμπτώματα προεκλαμψίας και παραπέμφθηκε άμεσα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όμως, η κοπέλα με την οικογένειά της δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να μεταβούν στο Ρίο και επέστρεψε σπίτι της. Τα ξημερώματα της Τετάρτης η κατάστασή της επιδεινώθηκε και λιπόθυμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι γιατροί δίνουν από την πρώτη στιγμή μάχη για τη ζωή της 18χρονης. Με καισαρική τομή και εφόσον δεν υπήρχαν σε αυτή την περίπτωση επιπλοκές, “πήραν” το βρέφος και το αγοράκι που ήρθε στον κόσμο σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τη μητέρα, είναι υγιέστατο και νοσηλεύεται στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου.

Η 18χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση και υπό καταστολή. Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για τη νεαρή γυναίκα και οι προσευχές όλων μας τη συνοδεύουν για να μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια και να χαρεί στην αγκαλιά της το μωράκι που έφερε στον κόσμο πριν λίγες ώρες.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες