ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Α.Σ ΤΗΡΩΝ Πρόσεχε ποιοι άνθρωποι σε περιβάλλουν και διδάξου από το παρελθόν - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2020

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-Α.Σ ΤΗΡΩΝ Πρόσεχε ποιοι άνθρωποι σε περιβάλλουν και διδάξου από το παρελθόν

Χαρά, Τιμή και Περηφάνια γέμισε του κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων η άνοδος της ομάδας Basket της πόλης στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ήταν μια μεγάλη επιτυχία που πιστώνεται στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και σε όσους στήριξαν πραγματικά αυτή την προσπάθεια, μέσα και έξω από το παρκέ.

Είναι η 2η φορά που η ομάδα μας κερδίζει την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η προηγούμενη ήταν στις 4 Απριλίου 2009, όταν οι παίκτες με προπονητή Βασίλη Μάντη και βοηθό του Κώστα Μοτσενίγο σήκωναν το κύπελλο της ΕΣΚΑΚ, που σήμαινε την άνοδο της στην μεγάλη κατηγορία.


Ας δούμε λοιπόν και ας διδαχθούμε από τα λάθη που έγιναν τότε και την μεγάλη επιτυχία της ομάδας, ακολούθησε μια δεκαετία πέτρινων χρόνων, αξιολογώντας και απομονώνοντας ταυτόχρονα τους όλους τους “ετερόφωτους” που προσκόλλησαν στην ομάδα, μετά βέβαια την επιτυχία της, για να εκμεταλλευτούν την ακτινοβολία της, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή όχι μόνο δεν την βοηθούσαν αλλά δημιουργούσαν και προσχώματα.

Εκείνη την εποχή λοιπόν οι Άγιοι Θεόδωροι ήταν αυτόνομος Δήμος, καθώς δεν είχε  εφαρμοστεί η Καλλικρατική συγχώνευση και δεν διέθετε κλειστό γήπεδο. Ως εκ τούτου η ομάδα ήταν υποχρεωμένη να μετακινείται 3 με 4 φορές την εβδομάδα για προπονήσεις στις εγκαταστάσεις γνωστού επιχειρηματία στο Λουτράκι και με οικονομικό αντίτιμο 60 ευρώ ανά προπόνηση, δηλαδή με μηνιαίο κόστος περίπου τα 1.000 ευρώ....ολόκληρα χρόνια

Η οικονομική αιμορραγία επιβαρυνόταν ακόμα περισσότερο καθώς ο κάθε εντός έδρας αγώνας που πραγματοποιούνταν στο Γήπεδο της Κορίνθου κόστιζε 150 ευρώ, πλέον των εξόδων των διαιτητών και του κομισάριου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τότε Δήμαρχος Λουτρακίου Γεώργιος Γκιώνης, απαντώντας σε αίτημα του Α.Σ Τήρων, είχε αρνηθεί την χρήση του κλειστού γηπέδου του Λουτρακίου.

Επιπλέον με την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου εκτινάχθηκαν, τα συμβόλαια των παικτών εξ ανάγκης αυξήθηκαν και το κόστος των μετακινήσεων της ομάδας ανέβηκε στα ύψη.

Εκτιμούμε και ελπίζουμε ότι όλα αυτά έχουν πλέον ληφθεί υπόψη από τη διοίκηση και η ομάδα, αποτινάσσοντας τις γνωστές “βδέλλες” που πάντα εμφανίζονται μετά από μεγάλες επιτυχίες, θα προχωρήσει απρόσκοπτα και ενωμένη την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ας ελπίζουμε ότι θα βρει από τη Δημοτική Αρχή ουσιαστική συμπαράσταση και όχι απαξίωση, οι φίλαθλοι θα εξακολουθούν να γεμίζουν τις εξέδρες, και οι επιχειρηματίες τις περιοχής θα συνδράμουν οικονομικά και στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, προκειμένου η ομάδα να ανταπεξέλθει στις νέες αυξημένες ανάγκες και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Το κυριότερο όμως είναι ότι μια ενδεχόμενη καλή πορεία θα δώσει μεγαλύτερο κίνητρο σε παιδιά και εφήβους της περιοχής για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και εν προκειμένω με την καλαθοσφαίριση.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ομάδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες