Τραγωδία στην Κυψέλη: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο διαμέρισμά του -Εγκαύματα υπέστη πυροσβέστης - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 17, 2020

Τραγωδία στην Κυψέλη: Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο διαμέρισμά του -Εγκαύματα υπέστη πυροσβέστης

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν ματαίως να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι, καθώς οι δύο ηλικιωμένοι είχαν χάσει ήδη τη ζωή τους.
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Φιλοτίμου 4 στην Κυψέλη, εκεί όπου βρέθηκαν απαναθρακωμένοι δύο ηλικιωμένοι.

Συγκεκριμένα, στο διαμέρισμα είχε εγκλωβιστεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, μία γυναίκα 86 ετών και ένας άνδρας 90 ετών, με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η πυρκαγιά οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή μαζί τους, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με τους δύο άτυχους να καίγονται μέσα στο διαμέρισμα.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης απομακρύνθηκαν όλοι οι ένοικοι, καθώς στην πολυκατοικία υπάρχουν εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Στο σημείο επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα που έδωσαν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά.

Λόγω της πυρκαγιάς, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Φιλοτίμου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαζαράδων, επί της οδού Λαχανά από το ύψος της συμβολής με την οδό Δελβίνου και επί της οδού Δελβίνου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυκάσου.

Να σημειωθεί πως από την φωτιά μία πυροσβέστης υπέστη εγκαύματα στα χέρια της.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες