Επιστολή ΚΕΔΕ σε Δήμους για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2020

Επιστολή ΚΕΔΕ σε Δήμους για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων

Επιστολή προς τους Δήμους για τη συνέχιση χρησιμοποίησης του συστήματος Webex για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων σε κάθε Δήμο, που αφορούν σε συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών, απέστειλε ο πρέοδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Αναλυτικά η επιστολή:
Μέχρι σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της, με την υπεύθυνη και αποτελεσματική της στάση κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης, που αντιμετωπίζει η χώρα μας.
Συνεχίζοντας τις προσπάθειες μας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, θα ήθελα με την παρούσα επιστολή να σας παροτρύνω να εξακολουθήσετε να χρησιμοποιείτε
το σύστημα Webex για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων σε κάθε Δήμο, που αφορούν σε συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών.
Σας υπενθυμίζω ότι η υπηρεσία αυτή παρέχεται στους Δήμους χωρίς κανένα κόστος.
Με τη χρήση του συστήματος Webex διασφαλίζουμε την αδιάκοπτη λειτουργία των Δήμων, που είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των πολιτών μας, συμβάλλοντας παράλληλα αποτελεσματικά στον έλεγχο της διασποράς του COVID-19.
Είμαι σίγουρος για τη θετική σας ανταπόκριση, όσο και για την υπεύθυνη στάση που θα επιδείξετε για ακόμη μία φορά.aftodioikisi.gr


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Δημήτρης Παπαστεργίου
Δήμαρχος Τρικκαίων
Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here