Τουρισμός για όλους: Νέο πρόγραμμα για όσους έμειναν εκτός - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2020

Τουρισμός για όλους: Νέο πρόγραμμα για όσους έμειναν εκτός

photo: Eurokinissi / αρχείο
Σε ισχύ από την 1/8 είναι το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2020. Έρχεται νέο πρόγραμμα για όσους έμειναν εκτός του Τουρισμός για Όλους.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους που επιλέχθηκαν ύστερα από κλήρωση, με το e-voucher τους, το οποίο λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας https://www.tourism4all.gov.gr/, μπορούν να επιλέξουν κατάλυμα ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Στην ιστοσελίδα είναι αναρτημένο το Οριστικό Μητρώο Παρόχων, όπου βρίσκονται καταχωρισμένα όλα τα διαθέσιμα καταλύματα.
 
Η έναρξη των αφίξεων (check in) στα συμβεβλημένα καταλύματα ξεκίνησε, με τους δικαιούχους να παραμένουν στις επιλογές τους απαραίτητα για 4 βράδια.

Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται), με ανώτατο ποσό τα 30 ευρώ κατ’ άτομο/ανά διανυκτέρευση. Ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Αν ο δικαιούχος αποχωρήσει νωρίτερα, το e-voucher ακυρώνεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Δημόσια Πρόσκληση και επιβαρύνεται με το σύνολο του κόστους της διαμονής.

Η συμφωνία για το ενοίκιο του καταλύματος γίνεται ανάμεσα στον πάροχο και τον δικαιούχο. Το υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται σε αυτή τη συμφωνία.

Νέο πρόγραμμα για όσους έμειναν εκτός
Όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην τελική λίστα των δικαιούχων που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 31/7, θα συμπεριληφθούν στο προσεχές διάστημα σε ένα δεύτερο πρόγραμμα που αφορά ταξιδιωτικά γραφεία.

Με αυτόν τον τρόπο κανείς από όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και τηρούν τα εισοδηματικά κριτήρια, δεν θα μείνει εκτός προγράμματος. Το νέο πρόγραμμα για τουρισμό θα ανακοινωθεί προσεχώς.


photo: Eurokinissi / αρχείο



Πηγή: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες