Τούρκος πολιτικός : Στο τέλος θα χρειαστεί να πολεμήσουμε με την Ελλάδα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2020

Τούρκος πολιτικός : Στο τέλος θα χρειαστεί να πολεμήσουμε με την Ελλάδα

Πολεμικό κλίμα, επιχειρεί να καλλιεργήσει, ο παλαίμαχος τούρκος πολιτικός (του κόμματος VATAN) και σύμμαχος του Ερντογάν, Ντογού Περιντσέκ.

Σε παρέμβασή του σε εκπομπή του CNN Turk, ο Περιντσέκ, δήλωσε προκλητικά πως: «τα θέματα της ανατολικής Μεσογείου δεν μπορούν να επιλυθούν με το δίκαιο, αλλά με τη δύναμη και με το στρατό», καθώς όπως ισχυρίστηκε: «με διάφορες νομικές δικαιολογίες κανείς δεν μπορεί να υπερασπιστεί το δίκαιο της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο».

Κορωνοϊός: Νέα δυσοίωνα στοιχεία για τη διασπορά – Το ορόσημο της 29ης Αυγούστου - Δείτε τους πίνακες
Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο τούρκος πολιτικός, τάχθηκε υπέρ της πολεμικής λύσης λέγοντας πως : «στο τέλος θα χρειαστεί να πολεμήσουμε».

Παράλληλα επανέλαβε το προκλητικό αφήγημα πως η Ελλάδα κατέλαβε στρατιωτικά νησιά, νησίδες και βραχονησίδες στο Αιγαίο, που δεν της ανήκουν. «Οι Έλληνες ήρθαν στο Αγαθονήσι και αποβίβασαν τους στρατιώτες τους. Η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους κάθε τόσο πάει εκεί. Έμπηξαν πια την ελληνική σημαία και εσείς και μόνο με τη δύναμη μπορείτε να βγάλετε από εκεί τους Έλληνες» δήλωσε προκλητικά. «Δείτε ο Oruc Reis, που δεν κάνει έρευνες εκεί, άοπλα και ελεύθερα», συνέχισε το παραλήρημα, ο τούρκος πολιτικός, καταλήγοντας πως Μπορούμε να στηρίζουμε την Γαλάζια πατρίδα με τον τουρκικό στόλο. Από τώρα και μετά πλέον, το λόγο θα έχουν τα όπλα, ο στρατός και ο στόλος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με υποτίτλους από τα tourkikanea.gr: 






Πηγή: https://www.tovima.gr/2020/08/24/world/tourkos-politikos-gia-an-mesogeio-sto-telos-tha-xreiastei-na-polemisoume/?fbclid=IwAR1UV3JAIyfXpMRfAGKcr6c_fT6Ow_KlAeLRzOxkp8Nf-EjZdPYO8DBpTB0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες