Άγιοι Θεόδωροι:Βιβλιοπωλείο “ΔΗΜΗΤΡΑ” το κατάστημά μας είναι Σύγχρονο, Ποιοτικό αλλά και συνάμα Οικονομικό - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2020

Άγιοι Θεόδωροι:Βιβλιοπωλείο “ΔΗΜΗΤΡΑ” το κατάστημά μας είναι Σύγχρονο, Ποιοτικό αλλά και συνάμα Οικονομικό

Το ανανεωμένο βιβλιοπωλείο “ΔΗΜΗΤΡΑ” με γνώμονα τις έντονες ανάγκες των μαθητών, των επαγγελματιών και των κατοίκων της πόλης των Αγίων Θεοδώρων, σε ότι αφορά το βιβλίο, τα εργαλεία γραφής, τα χαρτικά, τα σχολικά, τα αναλώσιμα Η/Υ κλπ, σεβόμενο τους πελάτες του προσφέρει σε περισσότερο από 300 τετραγωνικά μέτρα τεράστια ποικιλία σε όλα τα είδη, συνδυάζοντας την άνεση ενός φιλόξενου χώρου με την οικειότητα ενός σύγχρονου και μοντέρνου βιβλιοπωλείου.

Με αγάπη και μεράκι για οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από το βιβλιοπωλείο, εργαζόμαστε καθημερινά για να ικανοποιούμε τις ανάγκες του κοινού και να παραμένουμε ενημερωμένοι.
Ως συνέπεια αυτού, το κατάστημά μας είναι εκσυγχρονισμένο, ποιοτικό αλλά και συνάμα οικονομικό, αφουγκραζόμενοι τις δύσκολες ημέρες που έχει να αντιμετωπίσει η οικογένεια και ο επαγγελματίας.
 Αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε τεράστια γκάμα σχολικών τσαντών και σχολικών ειδών σε όλες τις μάρκες για όλα τα βαλάντια. Μπορείτε να μας βρείτε στην πλατεία Ευαγγελίστριας έναντι του Ιερού Ναού ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 27410-68570.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες