Επαναλειτουργούν οι λαϊκές αγορές στις περιοχές που ισχύουν ειδικά περιοριστικά μέτρα - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2020

Επαναλειτουργούν οι λαϊκές αγορές στις περιοχές που ισχύουν ειδικά περιοριστικά μέτρα


Επαναλειτουργούν από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, υπό συγκεκριμένες όμως προϋποθέσεις, οι λαϊκές αγορές στις περιοχές όπου ισχύουν ειδικά περιοριστικά μέτρα.
Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.
Ειδικότερα, στις περιοχές Ηράκλειο, Χανιά, Χαλκιδική, Μύκονο, Πάρο, Αντίπαρο, Ζάκυνθο και Μυτιλήνη, οι λαϊκές θα λειτουργήσουν με τη συμμετοχή του 50% των πωλητών ανά κατηγορία προϊόντος, η απόσταση ανάμεσα στους πάγκους πώλησης θα είναι 5 μέτρα, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας.
Ο κ. Χαρδαλιάς, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μέχρι τώρα έχουν διενεργηθεί 406.857 στοχευμένοι έλεγχοι στις πύλες εισόδου της χώρας και εντοπίστηκαν 853 κρούσματα.
Παράλληλα, σημείωσε ότι η Ελλάδα έως σήμερα έχει κινηθεί αποτελεσματικά στη μάχη κατά του κορονοϊού και επισήμανε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται αποκλειστικά με γνώμονα τη δημόσια υγεία, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται σε καθημερινή βάση.

«Με υπομονή, επιμονή και υπευθυνότητα έχουμε πετύχει πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς και υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι πρέπει να τηρούνται οι κανόνες «για να συνεχίσουμε να βγαίνουμε νικητές από κάθε μάχη για να κερδίσουμε στο τέλος τον πόλεμο».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες