Τα χειρότερα μέρη για να κρύψεις τα λεφτά σου - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2020

Τα χειρότερα μέρη για να κρύψεις τα λεφτά σου

Ανήκεις σε εκείνους τους τυχερούς που εξακολουθούν να έχουν κάποιες οικονομίες στην άκρη, τις οποίες, όμως, δεν έχεις την παραμικρή διάθεση να «εμπιστευτείς» σε κάποια τράπεζα, προτιμώντας να τις «καβατζώσεις» κάπου μέσα στο σπίτι;


Αν ναι, καλό θα ήταν να αποφύγεις να τις κρύψεις σε αυτά εδώ τα σημεία...


Στον κήπο / στην αυλή

Θάβοντας τα χρήματά σου στον κήπο «φλερτάρεις» σοβαρά με τρία εφιαλτικά ενδεχόμενα:


> Να σε πάρει χαμπάρι ο γείτονας την ώρα που ανοίγεις το λάκκο (και να αρχίσει τις ερωτήσεις ή, ακόμη χειρότερα, να έρθει για «ανάληψη» κάποια στιγμή που θα λείπεις από το σπίτι).


> Να τα ανακαλύψει ο σκύλος σου και κατόπιν να τα μασήσει / ουρήσει (κάτι πολύ πιθανό ειδικότερα δε αν ο «καλύτερός σου φίλος» τη βρίσκει με το να σκάβει τρύπες και λαγούμια)


> Να καταστραφούν με την πρώτη βροχή, στην περίπτωση που η «συσκευασία» στην οποία τα έχεις πακετάρει δεν είναι ακριβώς αεροστεγής.


Κάτω από το στρώμα του κρεβατιού σου

Με διαφορά, η πιο «προβλεπόμενη» από όλες τις κρυψώνες στις οποίες μπορείς να κρύψεις το «ρευστό». Στην τελική ανάλυση, ποιο νομίζεις ότι είναι το πρώτο σημείο το οποίο θα τσεκάρουν οι κλέφτες αν με το κακό, κάποια στιγμή «μπουκάρουν» στο «τσαρδί» σου;


Σε κάποια τσάντα από ψώνια / από το σούπερ μάρκετ

Μολονότι είναι μάλλον απίθανο οι διαρρήκτες να τσεκάρουν επί τούτου τις τσάντες αυτές για μετρητά, δεν αποκλείεται να θελήσουν να χρησιμοποιήσουν κάποια από αυτές προκειμένου να μεταφέρουν πιο εύκολα κάποιο αντικείμενο αξίας -άρα, και να «πέσουν» πάνω στο «παραδάκι» σου από (κακή σου) τύχη.


Σε κάποιο παλιό πορτοφόλι ή τσάντα / σακίδιο

Αποτελούν από τα πρώτα μέρη που τσεκάρουν οι διαρρήκτες όταν ψάχνουν για λεφτά σε κάποιο σπίτι. Με αυτό το δεδομένο, λοιπόν, είναι μάλλον κακή ιδέα να τα χρησιμοποιήσεις για να κρύψεις τις οικονομίες σου.


Στο καλάθι για τα άπλυτα

Ισχύουν αυτά που λέγαμε πιο πριν, για τις τσάντες από ψώνια ή από το σούπερ μάρκετ.


Στην κορνίζα κάποιου πίνακα / κάποιας φωτογραφίας

Μήπως «έκλεψες» την εν λόγω «φαεινή» ιδέα από κάποια ταινία; Σου έχουμε νέα: Κινηματογράφο βλέπουν και οι διαρρήκτες. Ελπίζουμε να το έπιασες το υπονοούμενο...


Σε κάποιο χρηματοκιβώτιο που δεν είναι εντοιχισμένο / βιδωμένο στο πάτωμα

Πολύ απλά, οι κλέφτες μπορούν να το πάρουν μαζί τους και να το ανοίξουν με την ησυχία τους στο κρησφύγετό τους.


Σε κάποια ντουλάπα / συρτάρι

Σοβαρά τώρα; Καλύτερα να αφήσεις το «μπαγιόκο» φόρα-παρτίδα πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, ελπίζοντας απλά να μην το προσέξουν οι διαρρήκτες.






Πηγή: https://www.capital.gr/ask-men/3482916/ta-xeirotera-meri-gia-na-krupseis-ta-lefta-sou
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες