Στους Αγίους Θεοδώρους για το Rally Acropolis ο Λευτέρης Αυγενάκης - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2020

Στους Αγίους Θεοδώρους για το Rally Acropolis ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε χθες Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στους Αγίους Θεοδώρους στα πλαίσια της διερεύνησης της δυνατότητας επανένταξης διαδρομών των Γερανείων στο επικείμενο Rally Acropolis.


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αφού έφτασε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου προορίζεται, σε περίπτωση που  εγκριθεί η ένταξη των διαδρομών στο «Acropolis”, να χρησιμοποιηθεί ως χώρος service pack. Μάλιστα μάθαμε ότι δραττόμενος της ευκαιρίας της εκτελέσεως δοκιμαστικών από την ομάδα της  Hyundai επέβη στη θέση του συνοδηγού σε αγωνιστικό αυτοκίνητο της εν λόγω εταιρείας για αυτοψία της διαδρομής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, προκειμένου να φιλοξενήσει όλες τις ομάδες του WRC για τρεις ημέρες δοκιμών, σε διαδρομές του παλιού Ράλι Ακρόπολις, σε περιοχές των Γερανείων. 


Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πρόσφατα δήλωσε: 

«Πρόσφατα, το κράτος δημιούργησε μία ειδική επιτροπή με εμβληματικές προσωπικότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και εκπροσώπους όλων των τομέων που ασχολούνται με τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο σκοπός αυτού του ειδικού φορέα είναι να διεκδικήσει και να οργανώσει διεθνείς εκδηλώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει κάθε είδους σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις, όπως έχει κάνει με επιτυχία στο παρελθόν. Επιπλέον, η μέχρι στιγμής αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας του κορανοϊού την καθιστά μια ασφαλή χώρα στον παγκόσμιο χάρτη. Ταυτόχρονα, η Ελλάδα παραμένει ένας γνωστός και αγαπημένος προορισμός για οδηγούς και ομάδες».

Την ύπαρξη του σχεδίου για δοκιμές στην Ελλάδα επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της ομάδας M-Sport Ford, Ρίτσαρντ Μίλενερ, ο οποίος υπογράμμισε μάλιστα ότι είναι μία ευκαιρία για την ελληνική κυβέρνηση να προωθήσει τη χώρα, ενώ χαρακτήρισε σπουδαία τη δυνατότητα πραγματοποίησης των δοκιμών στις ιστορικές διαδρομές του Ράλι Ακρόπολις.


Post Bottom Ad

Responsive Ads Here