Προσδοκίες για επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC το 2022 - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2020

Προσδοκίες για επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC το 2022


Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με την FIA για την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC το 2022 με ενδιάμεσο "σταθμό" την ένταξή του στο καλεντάρι του ERC το 2021.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που αρχικά δημοσίευσε το έγκυρο DirtFish.com, η Ελλάδα θα διεκδικήσει σε πρώτη φάση τη διεξαγωγή του εθνικού μας αγώνα στο ERC, μετά από δύο σεζόν απουσίας, προτού βάλει στόχο την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ το 2022.
Θυμίζουμε ότι μια πρώτη γεύση των προθέσεων της χώρας μας σε σχέση με την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις είχε δοθεί στα μέσα του περασμένου Ιουνίου μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τη σύσταση της Οργανωτικής Επιτροπής για τη "Διεκδίκηση και Διεξαγωγή Μεγάλων Αθλητικών Διοργανώσεων".
Για το όλο θέμα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε:
"Η Ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αθλητισμού στηρίζουν ένθερμα τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με την ΟΜΑΕ και τη FIA για να διοργανώσουμε διεθνείς αγώνες στην Ελλάδα. Το δίχως άλλο, θέλουμε να έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην Ελλάδα."
Αν μη τι άλλο, τα παραπάνω δείχνουν τη θέληση των αρμόδιων αρχών της χώρας ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει στην κορυφή με ένα έναν από τους πλέον εμβληματικούς αγώνες ράλλυ σε παγκόσμιο επίπεδο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες