Κορονοϊός – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα μετακινηθείτε νόμιμα – Τι πρέπει να κάνετε - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2020

Κορονοϊός – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα μετακινηθείτε νόμιμα – Τι πρέπει να κάνετε


Για το ζήτημα της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στις περιοχές που βρίσκονται στα επίπεδα 3 (αυξημένης επιτήρησης) και 4 (αυξημένου κινδύνου), μίλησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τοπικούς φορείς, η οποία κράτησε περίπου δύο ώρες, αναφέρθηκε στην απόφαση σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας στις περιοχές που βρίσκονται στα επίπεδα 3 (αυξημένης επιτήρησης) και 4 (αυξημένου κινδύνου).


Το συγκεκριμένο μέτρο, έγινε γνωστό δια στόματος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού.
Ερωτηθείς για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού σχετικά με την απαγόρευση μετακινήσεων από τις 00.30 μέχρι τις 05.00, και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθεί όποιος θέλει να μετακινηθεί αυτές τις ώρες είπε ότι τα μόνα έγγραφα που θα υπάρξουν θα είναι πιστοποιήσεις των εργοδοτών με τις αντίστοιχες βεβαιώσεις από την ΕΡΓΑΝΗ, που εργάζεται και που τον απασχολεί η επιχείρηση και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θεμάτων υγείας.

«Ουδείς άλλος θα κυκλοφορεί μέχρι από τος 00:30 μέχρι τις 05:00», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here