Άγριο έγκλημα: Δολοφόνησε όλη την οικογένειά του για να την κληρονομήσει - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2020

Άγριο έγκλημα: Δολοφόνησε όλη την οικογένειά του για να την κληρονομήσει

Μπροστά σε μια υπόθεση που έμοιαζε περισσότερο με ταινία θρίλερ, παρά πραγματικότητα, βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην πόλη Mazatecochco του Μεξικού, καθώς ένας άνδρας ξεκλήρισε την οικογένειά του για να την κληρονομήσει!


Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δόθηκε στην δημοσιότητα ως Ismael N, κατέστρωσε το σατανικό του σχέδιο με σκοπό να πλουτίσει.



Σκηνοθέτησε έτσι μια ληστεία στο σπίτι των γονιών του και των 2 αδερφών και τους δολοφόνησε. Όμως η ιδέα του δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, με τις Αρχές να βάζουν τον Ismael στο στόχαστρό τους από την πρώτη στιγμή.


Το έργο των Αρχών δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς απλά εξέτασαν το κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο ο δράστης νόμιζε πως ήταν εκτός λειτουργίας καθώς είχε κλείσει την ηλεκτροδότηση, ωστόσο δεν είχε προβλέψει πως υπήρχε εφεδρικό σύστημα ενέργειας.


Το δεύτερο στοιχείο που τον πρόδωσε ήταν το γεγονός πως ήξερε ακριβώς που βρίσκοταν χρυσαφικά και κοσμήματα, τα οποία φυσικά και πήρε.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ismael έκανε προσπάθεια να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς για να σταματήσουν τις έρευνές τους στην υπόθεση...






Πηγή: https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1124593/agrio-egklima-dolofonise-oli-tin-oikogeneia-toy-gia-na-tin-klironomisei
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here