Το 2021 έφτασε ήδη Σαμόα, Τόνγκα, Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία - Πώς υποδέχθηκαν το νέο έτος στη σκιά του κορωνοϊού (βίντεο) - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2020

Το 2021 έφτασε ήδη Σαμόα, Τόνγκα, Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία - Πώς υποδέχθηκαν το νέο έτος στη σκιά του κορωνοϊού (βίντεο)

Οι Νέοζηλανδοί έχουν, για άλλη μια φορά, μέσω των συλλογικών τους δράσεων, νικήσει τον ιό. Τα συστήματα που έχουν αναπτυχθεί και ενισχυθεί από το πρώτο κύμα COVID-19 λειτούργησαν πολύ αποτελεσματικά για να τον απομονώσουν και να τον εξαλείψουν»
Η μία μετά την άλλη οι χώρες ανά την υφήλιο, όπως η Νέα Ζηλανδία, άρχισαν να υποδέχονται το 2021 με εορταστικές εκδηλώσεις, στη σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πρώτες αντίκρισαν την αυγή του 2021 οι νησιωτικές χώρες Σαμόα και Τόνγκα στον Ειρηνικό Ωκεανό με σόου πυροτεχνημάτων στην πρωτεύουσα Απια, στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.



Η Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκε ήδη, από τη 1 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) το 2021, με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων στο Όκλαντ και με την παρουσία πλήθους κόσμου, κaθώς η χώρα έχει εξαλείψει τον κορωνοϊό, ακολουθώντας από νωρίς αυστηρό lockdown.

Η ζωή στη Νέα Ζηλανδία εξελίσσεται χωρίς περιορισμούς από τον Οκτώβριο, απουσία κρουσμάτων, με τον υπουργό Υγείας της χώρας, Κρις Χίπκινς να δηλώνει πως «είναι ένα μεγάλο ορόσημο.

Οι Νέοζηλανδοί έχουν, για άλλη μια φορά, μέσω των συλλογικών τους δράσεων, νικήσει τον ιό. Τα συστήματα που έχουν αναπτυχθεί και ενισχυθεί από το πρώτο κύμα COVID-19 λειτούργησαν πολύ αποτελεσματικά για να τον απομονώσουν και να τον εξαλείψουν».

Στον αντίποδα η Αυστραλία, η πανδημία έχει αναγκάσει τις Αρχές να επιβάλουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τους πρωτοχρονιάτικους εορτασμούς. Αστυνομικοί περιπολούσαν στο λιμάνι του Σίδνεϊ, κοντά στην εμβληματική όπερα, καθώς απαγορεύτηκε η συγκέντρωση πλήθους για το φαντασμαγορικό σόου των πυροτεχνημάτων, που έγινε στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες