Επίδομα 800 ευρώ: Γιατί δεν μπήκαν τα χρήματα σε όλους τους δικαιούχους - AGIOI THEODOROI

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2020

Επίδομα 800 ευρώ: Γιατί δεν μπήκαν τα χρήματα σε όλους τους δικαιούχους

Καθυστερήσεις στην πληρωμή είδαν όσοι δικαιούνται το επίδομα 800 ευρώ. Διευκρινίσεις έδωσε ο Γιάννης Βρούτσης για τις καταγγελίες.Σε περιπτώσεις που είτε έγιναν λάθη από τους λογιστές είτε σε περιπτώσεις που οι επιχειρήσεις που δήλωσαν ότι είναι πληττόμενες ενώ είναι κλειστές, απέδωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης το γεγονός ότι αρκετοί δικαιούχοι δεν είδαν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα για το επίδομα των 800 ευρώ. 


Μιλώντας στο Mega, ο κ. Βρούτσης διαβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν τα χρήματά τους.


Όπως εξήγησε, μέχρι χθες το βράδυ υπήρχαν 14.736 διορθώσεις λογιστών.


Ο κ. Βρούτσης είπε επίσης:


«Το ΕΡΓΑΝΗ αποδίδει τις καταβολές με βάση τα στοιχεία που δέχεται. Ειδικά για τον Νοέμβριο κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας καθώς μια χούφτα ανθρώπων δούλευε με νύχια και με δόντια για να γίνει η πληρωμή πρώτα των κλειστών επιχειρήσεων και έγιναν 328.000 πληρωμές».


Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Ο υπουργός Εργασίας διευκρίνισε πως η καταβολή των χρημάτων θα γίνει μαζί με τις καταβολές για τις πληττόμενες επιχειρήσεις που θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών, μέχρι τις 15-16 Δεκεμβρίου.Αν υπάρξουν εκ νέου λάθη, ο κ. Βρούτσης αποσαφήνισε πως θα δοθεί ξανά η δυνατότητα στους λογιστές να κάνουν διορθώσεις.


Πηγή: ieidiseis
 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here