Φρένο στο άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 10, 2020

Φρένο στο άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής

Τα κομμωτήρια ανοίγουν λοιπόν και είναι οριστικό. Αυτό επιβεβαιώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε επικοινωνία που είχε ο πρόεδρός του με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη. Και ενώ ολα έδειχναν ότι οι αυριανές ανακοινώσεις θα περιλαμβάνουν το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής λιανικής, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ψαλίδισε τις πιθανότητες μιλώντας στα Παραπολιτικά λέγοντας «Θα υπάρξουν ανακοινώσεις, εκείνο που θέλω να κρατήσετε αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν είμαστε σε κατάσταση που μπορεί να δικαιολογήσει άνοιγμα του λιανεμπορίου στο σύνολό του».


Επιπλέον, τόνισε πως δεν θα υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση στις περιοχές με χαμηλό ιικό φορτίο τονίζοντας πως «δεν δικαιολογείται να πάμε σε σπαστά μέτρα σχετικά με κάποιες περιοχές που είναι σε καλό επιδημιολογικό επίπεδο».


Με κανόνες τα κομμωτήρια

Ένα μεγάλο ερώτημα γεννάται μετά και την ανακοίνωση για το άνοιγμα των κομμωτηρίων και αυτό είναι οι κανόνες λειτουργίας. Όπως και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στο πρώτο lockdown, έτσι και τώρα, τα κομμωτήρια θα ανοίξουν με κανόνες και μεγάλη προσοχή. Οι πελάτες θα προσέρχονται κατόπιν ραντεβού με τις ανάλογες αποστάσεις και την υποχρέωση για μάσκα. Επιπλέον, θα μπει όριο πελατών ανά τετραγωνικό μέτρο ενώ παράλληλα είναι δεδομένο πως θα επιτραπεί η λειτουργία τους και για τις υπόλοιπες Κυριακές του Δεκεμβρίου.






Πηγή: dikaiologitika
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες