ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Ο Α.Σ. ΤΗΡΩΝ ευχαριστεί την Περιφέρεια - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 17, 2020

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - Ο Α.Σ. ΤΗΡΩΝ ευχαριστεί την Περιφέρεια

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε του Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου ΤΗΡΩΝ στην περιφέρεια Πελοποννήσου, για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Αγίων Θεοδώρων.


Η Επιστολή


Αξιότιμοι κύριοι,


το Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου “ΤΗΡΩΝ”, αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη με την παρούσα, να εκφράσει εγγράφως και δημοσίως τις ευχαριστίες του, προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την ευγενική προσφορά του ποσού των 1.500 ευρώ, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να συνδράμει στις προσπάθειες του Συλλόγου μας, για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας, τους Αγίους Θεοδώρους.


Κύριε Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, κύριε Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσο Γκιολή & κύριε  Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη τέτοιες ενέργειες πέραν των άλλων, ενισχύουν και ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια, καθώς έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που επιτάθηκαν έτι περαιτέρω με την υγειονομική κρίση της πανδημίας, που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και φυσικά τον αθλητισμό . 


Η εν λόγω ανιδιοτελής προσφοράς σας, αποδεικνύει εμπράκτως το ενδιαφέρον σας για τις ανάγκες του τόπου μας, καθώς η αρωγή του συγκροτημένου “κράτους” αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο μιας ευνομούμενης πολιτείας, όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας του πολίτη.


Ο Α.Σ. ΤΗΡΩΝ εκτός της προβολής του Κορινθιακού και εν γένει του Πελοποννησιακού αθλητισμού, στην Γ’ Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης που αγωνίζεται, αποτελεί, για την ευρύτερη τοπογεωγραφικά περιοχή, όαση στην έρημο των διάφορων πειρασμών, που ελλοχεύουν στην καθημερινότητα και απειλούν την νεολαία του τόπου μας, πράγμα που επιβάλλει πολύ περισσότερο από ποτέ, την ευαισθητοποίηση όλων και την παρότρυνση των νέων για ενασχόληση ενεργά με τον αθλητισμό και την συμμετοχή τους στα τμήματα αθλητικής δραστηριότητας των τοπικών σωματείων. 


Σας ευχαριστούμε θερμά για την οικονομική ενίσχυση που μας παρείχατε αναμένοντας, προσδοκούμε στην περαιτέρω αρωγή σας, προκειμένου να κεφαλαιοποιήσουμε και μέσω του αθλητισμού το πρωτογενές, υγιές και ηθικό πλεόνασμα για το μέλλον του τόπου μας, που αποτελεί η νεολαία.


Ευχόμαστε ολόψυχα.


Καλά Χριστούγεννα & καλές γιορτές.


Με Υγεία & ευημερία να υποδεχτούμε το 2021


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες