Ζεφύρι: Σύλληψη Ιρανού που έχει αποφυλακιστεί για διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2020

Ζεφύρι: Σύλληψη Ιρανού που έχει αποφυλακιστεί για διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών


Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά οι αστυνομικοί με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Κατά τις μεσημεριανές ώρες της προηγούμενης Πέμπτης, το έμπειρο πλήρωμα του οχήματος προσαγωγών ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής, εντόπισε ένα άτομο να κινείται ύποπτα στο Ζεφύρι.

Δίχως να χάσουν λεπτό οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ζεφύρι, τον ακινητοποίησαν και τον έλεγξαν. Στην κατοχή του άνδρα Ιρανικής καταγωγής βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα ηρωίνης 40,7 γραμμαρίων, την οποία -οπως ομολόγησε- αγόρασε από Ρομά που ζουν στην περιοχή στη τιμή των 180 ευρώ με σκοπό να την πουλήσει στην Ομόνοια.

Αξίζει να αναφερθεί πως, στην κατοχή του 32άχρονου Ιρανού εκτός από την κρυμμένη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε και ένα αποφυλακιστήριο. Το 2013 το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης έκρινε ποινή φυλάκισης δέκα (10) ετών, τριών (3) μηνών και δέκα (10) ημερών αλλά και χρηματική ποινή (20.000€) για παράνομη διακίνηση μεταναστών.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Securitynews.gr, καθημερινά νέα πρόσωπα συναντιούνται με Ρομά στις περιοχές των Δυτικών προαστίων με έδρα το Ζεφύρι με σκοπό να αγοράσουν ναρκωτικά και να τα μεταπωλήσουν σε εξαρτημένα άτομα στο κέντρο της Αθήνας.
Μάλιστα οι «έμποροι» έχουν φτάσει στο σημείο να αγοράζουν το γραμμάριο ηρωίνης στην τιμή των 4€ και να το πουλούν έναντι των 30€. Αναλογιστείτε το κέρδος (!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες