Διέλυσε με εκσκαφέα 50 Mercedes επειδή τον απέλυσαν - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Τετάρτη, Ιανουαρίου 06, 2021

Διέλυσε με εκσκαφέα 50 Mercedes επειδή τον απέλυσαν

Άλλη διάσταση στον μαχητικό συνδικαλισμό… από τα κάτω, έδωσε ένας 38χρονος Ισπανός ο οποίος όταν έμαθε πως απολύεται εξαιτίας περικοπών, αποφάσισε να περάσει στη δράση με έναν ιδιαίτερο και σίγουρα καταστρεπτικό τρόπο!

Ο 38χρονος εργαζόταν στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Mercedes-Benz στην Ισπανία. Η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές και ανάμεσα στις απολύσεις που ανακοίνωσε ήταν και η δική του. Τα τοπικά συνδικάτα αντέδρασαν έντονα αλλά ο 38χρονος φαίνεται πως δεν είχε καμία διάθεση για διαπραγματεύσεις με την αυτοκινητοβιομηχανία.



Χωρίς να χάσει χρόνο… απαλλοτρίωσε, έναν εκσκαφέα και πήγε στις εγκαταστάσεις όπου κυριολεκτικά πήρε παραμάζωμα 50 πολυτελέστατα μίνιβαν, προκαλώντας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού RT, ζημιά που κυμαίνεται από 2 έως 5 εκατ. ευρώ καθώς τα περισσότερα οχήματα που κατέστρεψε ήταν V-Class με κινητήρα ντίζελ και ηλεκτρικά EQV, (δηλαδή μοντέλα με τιμή βάσης 50.000 έως 79.000 ευρώ)!

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ένας φύλακας πυροβόλησε αρκετές φορές στον αέρα προκειμένου να εκφοβίσει τον εκτός εαυτού 38χρονο και κατάφερε να τον σταματήσει λίγο πριν εισβάλει στον χώρο που βρίσκονται τα ρομπότ παραγωγής των αυτοκινήτων όπου εκεί η ζημιά για την εταιρεία θα έφτανε σε δυσθεώρητα ύψη!



Πλέον, ο απολυμένος υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη, αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για διακεκριμένη φθορά ξένης περιουσίας.






Πηγή: https://www.newsbeast.gr/world/arthro/6978280/dielyse-me-ekskafea-50-mercedes-epeidi-ton-apelysan
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες