Προαστιακός: Διακοπή Δρομολογίων - Agioi Theodoroi.gr

Τελευταία Νέα

Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2021

Προαστιακός: Διακοπή Δρομολογίων

Ξεκινά η σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Αθήνας, ύστερα από την διακοπή της ηλεκτροδότησης του δικτύου για περισσότερο από μία ώρα κατά την οποία εκτελούνταν δρομολόγια μόνο στο τμήμα μεταξύ Αεροδρομίου - Δουκίσσης Πλακεντίας. Στο υπόλοιπο δίκτυο τα δρομολόγια έχουν διακοπεί εντελώς εξαιτιας εργασιών αποκατάστασης.



Το πρόβλημα οφείλεται στη διακοπή ηλεκτροδότησης, στην οποία προχώρησαν τα συνεργεία του ΟΣΕ στον υπσταθμό του Πειραιά με στόχο, όπως επισημαίνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να αποκατασταθεί ζημιά που είχε προκληθεί στο δίκτυο την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας, τα δρομολόγια επρόκειτο να επανέλθουν εντός περίπου μίας ώρας έχοντας ωστόσο ήδη προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία στους επιβάτες.


Να σημειωθεί ότι μεγάλα προβλήματα, καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων είχε σήμερα νωρίς το πρωί και το σιδηροδρομικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα χρειάστηκε να καταργηθούν δύο αμαξοστοιχίες, ενώ μία τρίτη δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σταθμό της Θεσσαλονίκης μέχρι την αποκατασταση του προβλήματος και τη χειροκίνητη τοποθέτηση κλειδιών από κλειδούχο.


Οπως λένε οι εργαζόμενοι, τα προβλήματα πλέον είναι σχεδόν καθημερινά και αποδίδονται σε μεγάλο βαθμό στην ελλιπή συντήρηση της υποδομής από τον ΟΣΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ρεύμα τις τελευταίες ημέρες πέφτει σχεδόν καθημερινά.






Πηγή: https://www.ethnos.gr/ellada/141596_proastiakos-dromologia-mono-apo-aerodromio-mehri-doykissis-plakentias
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες